Av

Uppdaterad: April 04, 2023

Forelesning i Søkemotoroptimalisering – Lær SEO av fagfolkene

Søkemotoroptimalisering i Sverige har aldri vært så populært som det er i dag. Samtidig er det ganske mange som har jobbet +10 000 timer med SEO , i det vanskeligste segmentet, for store kjente merkevarer. Så hvis du virkelig vil vite hvordan SEO fungerer , når fagfolk jobber, har du kommet til rett sted. Jeg, Christian Rudolf , er en av de mer senior søkemotorkonsulentene i Sverige. Mitt daglige arbeid er å hjelpe svenske bedrifter med å forstå Google og sikre at de kan dra nytte av de store mulighetene som Google skaper for andre, gjennom mitt SEO-byrå, Topdog . Jeg gir strategiske råd innen SEO , lager prosesser for søk og ofte gjennomfører jeg også disse prosessene taktisk for bedriftene. Forelesninger søkemotoroptimalisering Søk er noe av et mysterium for de fleste. Ikke at det egentlig er så vanskelig, men fordi du ikke kan se på Google hvor store de er. Få mennesker har også opplevd en #1-rangering og sett de store mengder trafikk og konverteringer som sildrer inn på nettsiden ens når det skjer. Hver måned er det 100 milliarder søk på Google. 15 % av disse søkene har aldri blitt sett av Google før. I tillegg eier de verdens største nettbaserte annonsenettverk. Googles vekst i 2015 tilsvarer omsetningen til to Facebook-er. Google er et økonomisk økosystem som er større enn alle de andre på internett til sammen. Om alt dette kan jeg fortelle, illustrere, forklare og lære dine konferansebesøkende. Når du lytter til meg, vil du bedre forstå Google, hvordan de påvirker oss og hva du må gjøre for å dra nytte av denne muligheten Google tilbyr oss.

Eksempler på søkemotoroptimaliseringsemner jeg kan snakke om:

Når jeg holder foredrag prøver jeg å jobbe med konseptet "Nyttig, konkret & underholdende" . For at dine konferansebesøkende skal ønske å komme tilbake, må jeg gi dem kunnskap og informasjon som er spesielt nyttig for dem. Det må også på et eller annet plan være kunnskap de kan bruke allerede neste dag, uavhengig av hva de gjør. Min kunnskap skal være interessant og morsom for forbrukerne. Jeg forstår at foredraget mitt er en del av din produkt "konferanse" og hvis jeg gjør en god jobb, vil du som konferanseeier ha lettere for å selge konferansen neste gang. Gitt denne innsikten synes jeg du bør ha en dialog om hva som er viktig for dine besøkende, slik at jeg kan sette sammen en god presentasjon med en salgstittel som møter mine mål. [mer_info_skjema]

Eksempler på forelesninger om Google og Søk

I september 2014 holdt jeg et høyt ansett foredrag på Webdagene i Gøteborg, som ble kalt " 3 SEO-trender Google ikke vil at du skal vite om ". Det ble filmen og resultatet kan du se under. Den fikk veldig gode tilbakemeldinger. Av over 50 forelesninger ble mine rangert som 8. Av alle kunnskapssporene som IDG kalte min type forelesning, ble jeg rangert lik førsteplass. Her finner du tilbakemeldingene fra de besøkende på konferansen. Av fem mulige fikk jeg 4,2 3 SEO-trender som Google ikke vil at du skal vite om. Meninger om meg som foreleser: "Christians foredrag Kjøp SEO som proff ga en god oversikt over hva du bør tenke på ved et SEO-oppkjøp. Christian formidlet interessant innsikt og blandingen av oversikt og detaljer gjorde det interessant både fra en strategisk og en mer konkret perspektiv. Foredraget førte til mange interessante diskusjoner der det ble tydelig at Christian kan SEO ut og inn. Jeg kan anbefale Christian på det varmeste som foredragsholder i søk!" /Fredrik Malmsten, Aggregate Media" "Jeg hyret Christian til å forelese om SEO. . Målet var å kombinere praktiske SEO-tips med å formidle bildet av Googles økosystem for å skape strategisk forståelse. Jeg er veldig fornøyd med både levering og resultat. Christian var veldig flink til å tilpasse seg målgruppen og formidle kompliserte sammenhenger på en enkel og interessant måte. /Gustav Borg, leder for Trafikkutvikling Schibsted Vekst"

Kontakt meg for å diskutere å ha en foredragsholder på Google og Search Marketing

Du kan ringe meg på 0708140833 eller sende en e-post til [email protected] dersom du trenger noen til å snakke om Google og søkemotoroptimalisering på din konferanse. Vær oppmerksom på at dette er ditt betalte oppdrag.

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!