WooCommerce SEO med Topdog

Kontakt oss i dag!

 • +46 708 140 833
 • Sankt Eriksgatan 37A, 112 34 Stockholm
 • Måndag – Fredag | 09:00 – 18:00
Rating Rating Rating Rating Rating 5.0 / 5.0

kundeanmeldelser

Trenger du hjelp med WooCommerce SEO?

 • Kontakt oss

  Kontakt oss for mer informasjon om WooCommerce SEO.

 • Møte

  Vi booker et møte og diskuterer hvordan vi kan hjelpe deg.

 • Analyse

  Vi gjør en analyse basert på din unike situasjon.

 • Sitat

  Vi sender inn prosjekt- og kostnadsforslag.

WooCommerce SEO er en del av E-handel SEO og krever en spesiell form for søkemotoroptimalisering da en e-handelsside består av ulike typer produkter og tjenester. I søkemotoroptimalisering av e-handelssider jobbes det mye med hvordan produktene er strukturert på siden, noe som gjør at Teknisk SEO er en viktig del av WooCommerce SEO.

Hva er WooCommerce SEO?

Hver dag gjør vi svensker over 55 millioner søk i Google. I omtrent en tidel av søkene har brukeren penger i hånden og er ute etter å kjøpe et produkt eller en tjeneste. Noen søk er rene produktsøk som «trampolin» og «kjøp motorsykkel», mens andre søk gjøres på spesifikke merker. Når en bruker gjør et merkesøk, innebærer det at de ønsker å kjøpe noe. En av de viktigste tingene du kan gjøre for å heve e-butikken din og nå brukerne som er klare til å bruke pengene sine, er e-handel SEO. Denne typen søkemotoroptimalisering kan også brytes ned og tilpasses ulike e-handelssystemer som WooCommerce, Optimizely (tidligere Episerver), Magento , Shopify og Prestashop. WooCommerce søkemotoroptimalisering omfatter hovedsakelig forbedring og utvikling av nettstedets produktstruktur og innhold. Siden det er mye som må fungere sammen for at søkemotoroptimalisering av en WooCommerce-side skal fungere, er både de tekniske og innholdsmessige aspektene viktige. Ved hjelp av vår kunnskap og erfaring fra WooCommerce i Sverige kan vi i Topdog blant annet sette sammen et korrekt sett med krav rettet mot din teknologiavdeling, sørge for at alle handlinger som må gjøres faktisk blir gjort og at de fungerer som de skal.

WooCommerce i Sverige 2024

E-handelssystemet WooCommerce ble lansert i 2011 og er en gratis åpen kildekode-plugin spesielt utviklet for WordPress. I dag er WooCommerce den mest populære e-handelsplattformen i Sverige. Plattformen er blant annet verdsatt for sin fleksibilitet og støtte for ulike språk og valutaer. WooCommerce brukes hovedsakelig av små nettbutikker, men antallet butikker som bruker plattformen øker. I Sverige bruker omtrent 6000 nettbutikker WooCommerce. Åpenheten og fleksibiliteten til e-handelsplattformen gjør at WooCommerce kan følge deg hele veien fra oppstart til blomstrende e-handel. WooCommerce kan kobles til typiske svenske betalingsløsninger som Klarna, Swish og Postgiro. Det må imidlertid legges til at WooCommerce ikke egner seg for de som er ute etter en helhetlig løsning, da du for eksempel må skaffe deg et webhotell på egenhånd. Samtidig er WooCommerce et av de beste alternativene for de som ønsker å bygge en nettbutikk på egenhånd og få tilgang til flere ulike funksjoner og temaer (designmaler).

Hvem utfører WooCommerce søkemotoroptimalisering?

Hvis du bruker eller planlegger å bruke WooCommerce for nettbutikken din og har en solid produktdatabase, er du en god kandidat for vellykket WooCommerce SEO.

Hvordan gjøres WooCommerce SEO?

Topdogs SEO-prosess for WooCommerce består hovedsakelig av tekniske tiltak men også noen innholdsrelaterte tiltak. Å gjøre WooCommerce SEO er komplisert fordi søkemotoroptimalisering for Google består av fire aspekter: teknologi, innhold, lenker og brukeropplevelse. For at et SEO-prosjekt skal lykkes, må alle disse fire aspektene behandles på en ryddig måte. Derfor bruker vi en to-trinns prosess når vi jobber med Woocommerce SEO.

1. Planlegging av WooCommerce SEO

Siden hver SEO-innsats ofte består av mange aktiviteter og involverer flere personer, er det nødvendig med en klar plan. Vi i Topdog strukturerer og planlegger hvert SEO-prosjekt på en måte som letter gjennomføringen av tiltakene som skal iverksettes. På denne måten øker sannsynligheten for at en gjennomføring finner sted. I prosjektplanen svarer vi sammen på spørsmålene:

 • Hva bør gjøres?
 • Hvordan bør det gjøres?
 • Hvem skal gjøre det?
 • Når bør det gjøres?
 • Hvilke risikoer er det?
 • Hva er våre mål?

Vi får også tilbakemeldinger og innsikt fra både ledelsen og teknisk avdeling da det er teknikerne som vet hva som fungerer og ikke fra et teknisk perspektiv.

2. Implementering av WooCommerce SEO

Den største vanskeligheten i SEO er implementeringen av forbedringsaktiviteter. For å øke sannsynligheten for at en implementering finner sted bruker vi for eksempel teknologiavdelingens vanlige smidige prosesser. I løpet av arbeidet sjekker vi forbedringstiltakene som gjøres for å sikre at hver detalj er helt riktig.

Varför Topdog SEO

Våre kunder

Hvorfor bør du ansette Topdog for WooCommerce SEO?

Vi i Topdog tilbyr

 • Trygge prosesser for WooCommerce SEO
 • Tydelig teknisk prosjektplanlegging
 • Tilpasning til din teknologiavdeling
 • Tilpasning etter dine forhold
 • Implementering hos deg som fører til resultater
Varför anlita Topdog

Anmeldelser

Lämna omdöme