Linkbygging og oppsøking med Topdog

Kontakt oss i dag

 • +46 708 140 833
 • Sankt Eriksgatan 37A, 112 34 Stockholm
 • Måndag – Fredag | 09:00 – 18:00
Rating Rating Rating Rating Rating 5.0 / 5.0

kundeanmeldelser

Trenger du hjelp med linkbygging og oppsøking?

 • Kontakt oss

  Kontakt oss for mer informasjon om koblingsbygging og oppsøking.

 • Avtale et møte

  Vi booker et møte og diskuterer hvordan vi kan hjelpe deg.

 • Analyse

  Vi gjør en analyse basert på din unike situasjon.

 • Sitat

  Vi sender inn prosjekt- og kostnadsforslag.

Linkbygging og oppsøking er år 2024 fortsatt en viktig ingrediens når du jobber med søkemotoroptimalisering . Å bruke lenker som definisjon av hva som er viktig på internett var Googles store oppfinnelse for 20 år siden. Selv om tiden har gått og Googles søkefunksjon har utviklet seg siden den gang, er lenker fortsatt av stor betydning for god SEO . Trenger du hjelp eller råd angående linkbygging og oppsøking i blant annet Stockholm , Uppsala , Göteborg og Malmö , ikke nøl med å kontakte oss!

Hvordan bygger Topdog lenker?

Hos Topdog bruker vi flere metoder for å tiltrekke lenker til våre kunders nettsteder. Å bruke en enkelt metode er vanligvis ikke nok. Dette er fordi den svenske indeksen er så liten – det er ikke et ubegrenset antall nettsteder å hente lenker fra – noe som betyr at en enkelt metode ikke skalerer så godt som i et større marked.

Oppsøkende

Denne metoden er basert på å kontakte nettsider og blogger – «reach out». Når kontakten er etablert, kjøper du lenker ved å plassere innhold på den andre nettsiden med en lenke tilbake til din egen side.

Omtaler

Er du kjent og har en kommunikasjonsprosess, blir merkevaren din ofte nevnt i andres tekster på nett. Eksempler på dette kan være artikler i media etter en PR-kampanje som du har gjennomført. Du kan konvertere slike omtaler til lenker ved å kontakte den respektive eieren av nettstedet.

Lenker med hjelpeinnhold (strategi)

Innhold er det som gir naturlige lenker. Topdog kan lage en strategi som er tilpasset din organisasjons forutsetninger og deretter implementere denne innholdsstrategien for deg. Vi kan også sørge for at din egen organisasjon implementerer strategien, hvis du foretrekker den løsningen. Som innholdsbyrå veileder vi deretter dine kollegaer til suksess.

Bygg prosessene dine for koblingsbygging og oppsøking

Hvis du er i en juridisk sensitiv bransje som tobakk, gambling eller legemidler, kan det være at du ønsker å håndtere koblingsbyggingen din selv. Da kan Topdog lage en spesifikk prosess for deg, som fungerer i akkurat din situasjon. Vi lærer deg så prosessen og kvalitetssikrer den slik at den virkelig fungerer og leverer.

Hvordan Topdog IKKE bygger lenker

Topdog driver ikke det som i SEO-bransjen kalles et lenkenettverk (også kalt utleielenker eller på bransjespråk PBN, Private Blog Network). Vi anbefaler alltid konstruktive arbeidsmetoder som gir god SEO og samtidig styrker din virksomhet og drift.

Varför Topdog SEO

Våre tjenester knyttet til koblingsbygging og oppsøking

Våre kunder

Hvorfor bør du ansette Topdog for Link Building & Outreach?

Vi i Topdog tilbyr

 • Effektive og skalerbare koblingsbyggingsprosesser
 • Prosesser rundt oppretting av innhold som genererer lenker
 • Implementering hos deg som fører til resultater
 • Genuin interesse for deg som kunde
 • Tilpasning til din unike situasjon
Länkbygge och Outreach video

Anmeldelser

Lämna omdöme