PrestaShop SEO med Topdog

Kontakt oss i dag!

 • +46 708 140 833
 • Sankt Eriksgatan 37A, 112 34 Stockholm
 • Måndag – Fredag | 09:00 – 18:00
Rating Rating Rating Rating Rating 5.0 / 5.0

27 kundeanmeldelser

Trenger du hjelp med PrestaShop SEO?

 • Kontakt oss

  Kontakt oss for mer informasjon om PrestaShop SEO.

 • Møte

  Vi booker et møte og diskuterer hvordan vi kan hjelpe deg.

 • Analyse

  Vi gjør en analyse basert på din unike situasjon.

 • Sitat

  Vi sender inn prosjekt- og kostnadsforslag.

Vi svensker gjør flere millioner søk i Google daglig. I omtrent en tidel av disse søkene er vi også klare til å klikke hjem en vare. Av den grunn er det svært viktig at du som e-forhandler når Google-brukeren i rett øyeblikk. Det er da e-handel SEO, eller mer spesifikt PrestaShop SEO kommer inn i bildet. En e-handelsside består primært av ulike typer produkter, noe som betyr at du må gjøre en spesiell form for SEO ‒ E-handel SEO. Denne formen for søkemotoroptimalisering kan igjen brytes ned og tilpasses ulike e-handelssystemer som PrestaShop, Optimizely (tidligere Episerver), Magento , WooCommerce og Shopify . I søkemotoroptimalisering av en nettbutikk skal produktene også være strukturert på en optimal måte. Dette betyr at Teknisk SEO også blir en viktig komponent i søkemotoroptimaliseringen av en e-handel.

Hva betyr PrestaShop SEO?

Vil du gjøre din PrestaShop-side både enklere å finne og mer brukervennlig? Da er PrestaShop SEO noe for deg. Denne typen søkemotoroptimalisering er mer tilpasset e-handelsplattformen PrestaShop og dens funksjoner. En av de mest grunnleggende aspektene ved PrastaShop SEO er å sikre at nettbutikken din kan bli funnet av både Google og brukerne. Dette innebærer blant annet at produktene på siden skal være strukturert på riktig måte og at innholdet på siden er relevant. Det er med andre ord mange detaljer som må fungere og samhandle med hverandre for at søkemotoroptimaliseringen skal lykkes. Hvis nettstedet ditt er riktig utformet med tanke på både brukere og søkemotorer, vil antallet besøkende på nettstedet ditt mest sannsynlig øke dramatisk. Men for at de tekniske og innholdsmessige tiltakene skal være så gode som mulig, er det nødvendig at det utarbeides et klart og riktig kravsett. Det er der Topdog kommer inn i bildet. Ved hjelp av våre tilpasningsdyktige og fleksible prosesser kan vi sørge for at det utarbeides en korrekt kravoppstilling og at tiltakene som settes virker.

PrestaShop i Sverige

PrestaShop er kanskje ikke det mest populære e-handelssystemet i Sverige, men det er en av de ledende open source e-handelsplattformene i Europa og Latin-Amerika. Selskapet ble grunnlagt i Frankrike i 2007 av Igor Schlumberger og Bruno Lévêque, og brukes i dag av mer enn 300 000 e-handelssider verden over. PrestaShop har flere hundre innebygde funksjoner for blant annet håndtering av produkter, betalinger, frakt, moms, leverandører og språk. Takket være den åpne kildekoden kan du som bruker installere flere ulike temaer, funksjoner og moduler fra tredjepartsutviklere.

Hvem utfører PrestaShop søkemotoroptimalisering?

Dersom du bruker eller planlegger å bygge din e-handel med PrestaShop e-handelsplattformen som grunnlag, har en stor produktdatabase og ønsker å optimalisere siden for søkemotorer, er du en opplagt kandidat for PrestaShop SEO.

Hvordan gjøres PrestaShop SEO?

Det kan være komplisert å søkemotoroptimalisere en e-handelsside som bruker PrestaShop fordi søkemotoroptimalisering for Google dekkes av fire faktorer – teknologi, innhold, lenker og brukeropplevelse. Alle disse faktorene må tas i betraktning og handlingene struktureres på en tydelig måte for at PrestaShop SEO skal lykkes. Topdogs prosess for PrestaShop SEO består derfor av to faser – en planleggingsfase og en implementeringsfase.

Fase 1. Planlegging av PrestaShop SEO

Et SEO-prosjekt består av flere forbedringstiltak og involverer flere personer. Derfor er det spesielt viktig å lage en klar plan. Vi starter alltid SEO-prosjektene våre med å lage en tydelig felles prosjektplan som svarer på spørsmålene:

 • Hva bør gjøres?
 • Hvordan bør det gjøres?
 • Hvem skal gjøre det?
 • Når bør det gjøres?

I planleggingsfasen får vi også tilbakemeldinger og innsikt fra både teknologiavdelingen og ledelsen. I et SEO-prosjekt med fokus på e-handel er det spesielt viktig at teknologiavdelingen sier sitt, fordi de vet hva som fungerer på siden teknisk.

Fase 2. Implementering av PrestaShop SEO

Mange opplever at implementeringen av forbedringstiltakene er den mest krevende delen av et SEO-prosjekt. For å øke sannsynligheten for at tiltakene gjennomføres forsøker vi derfor å strukturere prosjektet på en måte som legger til rette for gjennomføring. Det betyr for eksempel at vi bruker teknologiavdelingens egne smidige prosesser og foretar nøye kontroller av gjennomførte aktiviteter.

Varför Topdog SEO

Våre kunder

Hvorfor bør du leie Topdog for PrestaShop SEO?

Vi i Topdog tilbyr

 • Trygge og tydelige prosesser for PrestaShop SEO
 • Tydelig teknisk prosjektplanlegging
 • Tilpasning i henhold til din teknologiavdeling
 • Tilpasning etter din situasjon
 • Implementering hos deg som fører til resultater
Anlita TopDog

Anmeldelser

Lämna omdöme