Shopify SEO med Topdog

Kontakt oss i dag!

 • +46 708 140 833
 • Sankt Eriksgatan 37A, 112 34 Stockholm
 • Måndag – Fredag | 09:00 – 18:00
Rating Rating Rating Rating Rating 5.0 / 5.0

kundeanmeldelser

Trenger du hjelp med Shopify SEO?

 • Kontakt oss

  Kontakt oss for mer informasjon om Shopify SEO.

 • Møte

  Vi booker et møte og diskuterer hvordan vi kan hjelpe deg.

 • Analyse

  Vi gjør en analyse basert på din unike situasjon.

 • Sitat

  Vi sender inn prosjekt- og kostnadsforslag.

I Sverige gjøres det millioner av søk i Google hver dag. I omtrent 10 % av søkene har brukerne bankkortet i hånden og er villige til å klikke på kjøp. For å nå disse brukerne i akkurat rett øyeblikk, er det nødvendig å gjøre e-handel SEO, eller mer spesifikt Shopify SEO. Shopify SEO er en del av e-handel SEO og krever en spesiell type søkemotoroptimalisering da det primære innholdet består av ulike typer produkter. Søkemotoroptimalisering av en e-handelsside handler mye om hvordan produktene er strukturert på siden, noe som gjør at Teknisk SEO er en viktig komponent. Vi tilbyr også søkemotoroptimalisering tilpasset e-handelssystemene Optimizely (tidligere Episerver), WooCommerce , Magento og Prestashop.

Hva er Shopify SEO?

Hvis du vil gjøre SEO-forbedringer på Shopify-nettstedet ditt, er Shopify SEO noe for deg. Shopify SEO betyr kort fortalt at du gjør SEO-forbedringer som er mer rettet spesifikt mot Shopify og dets funksjoner. Søkemotoroptimalisering av e-handelsplattformer som Shopify handler mye om å strukturere produktene på riktig måte og gi siden godt innhold. Derfor er det mange detaljer som både må fungere og samhandle med hverandre for at søkemotoroptimaliseringen av siden skal bli vellykket. Når du gjør SEO for en e-handelsside, må du derfor behandle både de tekniske og de innholdsrelaterte aspektene. For at dette skal skje så smidig som mulig, må det utarbeides et klart og riktig kravsett rettet mot teknisk avl, noe som krever spesifikk kompetanse. Det er der vi i Topdog kommer inn. Ved hjelp av våre tilpasningsdyktige og fleksible prosesser kan vi sørge for at det settes sammen et riktig kravsett og at forbedringstiltakene som gjøres fungerer som de skal.

Shopify i Sverige 2024

Det multinasjonale e-handelsselskapet Shopify ble grunnlagt i 2004 av Tobias Lütke, Daniel Weinand og Scott Lake. De hadde tidligere forsøkt å åpne en nettbutikk for snowboardutstyr, men var misfornøyd med e-handelsplattformene som er tilgjengelig på markedet. De bestemte seg da for å lage sine egne. I dag er Shopify en av de mest populære e-handelsplattformene i verden, og brukes til å selge og markedsføre produkter online. I Sverige bruker ca 2700 nettbutikker Shopify, som gjør den til den tredje mest brukte e-handelsplattformen i Sverige. En grunn til at Shopify brukes av så mange er at det oppleves som svært brukervennlig, noe som betyr at du ikke trenger å kunne HTML-koding eller CSS og så videre. Noe som også settes pris på av svenske brukere er at e-handelsplattformen gir flere betalingsløsninger tilpasset det svenske markedet, som Klarna og PayPal.

Hvem utfører Shopify søkemotoroptimalisering?

Hvis du bruker eller planlegger å bruke Shopify i nettbutikken din og har en stor produktdatabase, er du en opplagt kandidat for Shopify SEO.

Hvordan gjøres Shopify SEO?

Topdogs SEO-prosess for Shopify SEO består hovedsakelig av tekniske tiltak, men også mye innholdsrelaterte tiltak. Søkemotoroptimalisering for nettsteder som bruker Shopify er komplisert ettersom søkemotoroptimalisering for Google dekkes av fire forbedringsområder: teknologi, innhold, lenker og brukeropplevelse. For at et SEO-prosjekt skal lykkes, må alle disse fire tas opp på en strukturert måte. Vår prosess for Shopify SEO består derfor av to faser, en planleggingsfase og en implementeringsfase.

Fase 1. Planlegging av Shopify SEO

Ettersom hvert SEO-prosjekt ofte består av flere aktiviteter og involverer flere personer fra ulike avdelinger, er det nødvendig med en klar plan. For å øke sannsynligheten for at tiltakene gjennomføres prøver vi alltid å strukturere og planlegge prosjektet på en måte som legger til rette for selve gjennomføringen. Vi starter derfor alltid prosjektet med å lage en tydelig felles prosjektplan som svarer på spørsmålene:

 • Hva bør gjøres?
 • Hvordan bør det gjøres?
 • Hvem skal gjøre det?
 • Når bør det gjøres?

I denne fasen får vi også tilbakemeldinger og innsikt fra både teknologiavdelingen og ledelsen. Det er spesielt viktig at teknologiavdelingen sier sitt da de vet hva som fungerer og ikke fungerer på siden teknisk.

Fase 2. Implementering av Shopify SEO

Det de fleste opplever som problematisk under et SEO-prosjekt er implementeringen av forbedringsaktivitetene. Derfor prøver vi i Topdog alltid å strukturere prosjektet på en måte som gjør aktivitetene lettere å gjennomføre. Det betyr for eksempel at vi bruker teknologiavdelingens vanlige smidige prosesser for å gjennomføre de planlagte tiltakene. I løpet av arbeidet utføres det også nøye kontroller av gjennomførte aktiviteter for å få alle detaljer helt riktig.

Varför Topdog SEO

Våre kunder

Hvorfor bør du ansette Topdog for Shopify SEO?

Vi i Topdog tilbyr

 • Trygge og tydelige prosesser for Shopify SEO
 • Tydelig teknisk prosjektplanlegging
 • Tilpasning til din teknologiavdeling
 • Tilpasning etter din situasjon
 • Implementering hos deg som gir resultater
Anlita TopDog

Anmeldelser

Lämna omdöme