SEO-analyse med Topdog

Kontakt oss i dag!

 • +46 708 140 833
 • Sankt Eriksgatan 37A, 112 34 Stockholm
 • Måndag – Fredag | 09:00 – 18:00
Rating Rating Rating Rating Rating 5.0 / 5.0

27 kundeanmeldelser

Trenger du hjelp med en SEO-analyse?

 • Kontakt oss

  Kontakt oss for mer informasjon om vår SEO-analyse.

 • Møte

  Vi booker et møte og diskuterer hvordan vi kan hjelpe deg.

 • Analyse

  Vi gjør en analyse basert på din unike situasjon.

 • Sitat

  Vi sender inn prosjekt- og kostnadsforslag.

For bedrifter og organisasjoner med online tilstedeværelse, legger en SEO-analyse grunnlaget for en blomstrende og SEO-vennlig nettside som Google forstår. En korrekt utført SEO-analyse gir deg dermed bedre innsikt i nettsiden din slik at du kan forbedre ytelsen og rangere bedre i Google. Her kan du lese mer om hvordan Topdog gjør SEO-revisjoner.

Hva er SEO-analyse?

En SEO-analyse undersøker nettstedet ditt med mål om å undersøke om det er optimalisert for å rangere høyt i Google. Det er med andre ord en form for kartlegging og dokumentasjon av hvilke feil og forbedringsmuligheter som finnes på nettsiden din.

Hvorfor bør du gjøre en SEO-analyse?

En vellykket SEO-investering starter alltid med å skape et klart bilde av den nåværende situasjonen. En SEO-analyse legger dermed grunnlaget for utformingen av en handlingsplan som leder til implementering. Ved hjelp av analysen kan du dermed sikre at siden har de nødvendige forutsetningene for å vises på toppen av Google og øke konverteringsraten. En korrekt utført analyse gjør det også mulig

 • implementere viktige tekniske tiltak som forbedrer nettstedets synlighet i Google
 • utforme en effektiv SEO-strategi som forbedrer konverteringsfrekvensen og innsamlingen av nye potensielle kunder
 • gjør det enklere for søkemotorer å indeksere og forstå nettstedet ditt
 • skape en bedre brukeropplevelse
 • identifisere forbedringsområder som får målgruppen din til å finne deg.

Hvordan gjøres en SEO-revisjon?

Vi i Topdog har flere års erfaring innen SEO og vi hjelper deg gjerne med både SEO-analyser og hele SEO-prosjekter. Vi har valgt å skille SEO-analyse- og SEO-prosjekttjenestene for å gjøre det mulig å bestemme hva slags hjelp du ønsker. Under en SEO-analyse analyserer vi nettstedet ditt og overleverer informasjonen til deg som en type innsiktsdokumentasjon. Det er da opp til deg å implementere forbedringene selv. Ved et SEO-prosjekt analyserer vi nettstedet ditt og støtter deg i implementeringen av løsningene og tiltakene som dukket opp under analysen. En SEO-analyse fra Topdog er delt inn i tre ulike typer revisjoner – Fix, Improve og Expand.

Fikset

I denne revisjonen undersøker vi nettstedet ditt primært fra et teknisk perspektiv. I løpet av analysen kan vi finne tekniske problemer som feil kanonika, indekseringsproblemer, ødelagte lenker, 404 og så videre. Formålet med den tekniske analysen er å sikre at eksisterende tekniske infrastruktur fungerer. Hvis den ikke gjør det, er resten av SEO bygget på et leirefelt, noe som vil gjøre SEO-arbeid mye vanskeligere i implementeringsstadiet. Hvis tomten mangler en grunnleggende infrastruktur, kan byggingen av denne infrastrukturen også inkluderes i Fix.

Forbedre

I denne delen ser vi nærmere på hvilke forbedringsmuligheter som finnes. Det kan for eksempel dreie seg om forbedringer av tittel, beskrivelse og h1s. En handling som dette kan øke klikkfrekvensen fra Google, noe som betyr at du raskt kan få mer trafikk til nettstedet ditt. Det kan også omfatte tiltak som forbedringer av navigasjonen, gjennomgangsmoduler og implementering av Schema.

Utvide

Dette analyseområdet har som mål å undersøke hvordan du kan utvide nettstedet. En slik forbedring kan for eksempel være å skalere opp innholdsproduksjonen. Er du e-forhandler kan det også handle om å få sidens filtre og brannfunksjoner til å fungere.

Hvem trenger en SEO-analyse?

I utgangspunktet er alle bedrifter og organisasjoner i dag påvirket av Google på en eller annen måte. I Sverige selges det i dag medieplass for rundt 40 milliarder SEK per år. Rundt 40 % av dette går via Google. Det betyr også at nesten alle bedrifter må bli flinkere til å møte Google og Googles brukere. Vi tror derfor at nesten alle bedrifter trenger en SEO-analyse eller et fullskala SEO-prosjekt, spesielt ettersom SEO-markedsføring blir en stadig viktigere del av markedsføringsarbeidet.

Varför Topdog SEO

SEO-tjenester skreddersydd for din bedrift

Våre kunder

Hvorfor bør du ansette Topdog for SEO-analysen din?

Vi i Topdog tilbyr

 • Trygge og oversiktlige prosesser
  • Genuin interesse for deg som kunde
  • Tilpasning etter dine forhold
  • Tilpasning til din teknologiavdeling
 • Tydelig teknisk prosjektplanlegging
 • Implementering hos deg som fører til resultater
Varför anlita Topdog

Anmeldelser

Lämna omdöme