Optimizely (Episerver) SEO med Topdog

Kontakt oss i dag!

 • +46 708 140 833
 • Sankt Eriksgatan 37A, 112 34 Stockholm
 • Måndag – Fredag | 09:00 – 18:00
Rating Rating Rating Rating Rating 5.0 / 5.0

kundeanmeldelser

Trenger du hjelp med Optimizely SEO?

 • Kontakt oss

  Kontakt oss for mer informasjon om Optimizely SEO.

 • Møte

  Vi booker et møte og diskuterer hvordan vi kan hjelpe deg.

 • Analyse

  Vi gjør en analyse basert på din unike situasjon.

 • Sitat

  Vi sender inn et prosjekt- og kostnadsforslag.

I Sverige gjøres det millioner av søk i Google hver dag. Ved omtrent 10 % av disse søkene er brukeren klar til å klikke på kjøp. Derfor er det viktig at du som e-forhandler når brukeren i akkurat rett øyeblikk. Det er da e-handel SEO, eller mer spesifikt Optimizely SEO kommer inn i bildet. Siden hovedinnholdet til en e-handelsside består av ulike typer produkter, krever det en spesiell type søkemotoroptimalisering. Vi kaller det e-handel SEO. Denne typen søkemotoroptimalisering kan også brytes ned og tilpasses ulike e-handelssystemer som Optimizely (tidligere Episerver), Magento , WooCommerce , Shopify og Prestashop. I søkemotoroptimalisering av en e-handelsside er også Teknisk SEO en viktig komponent, da produktene skal struktureres på en optimal måte.

Hva er Optimizely SEO?

Vil du gjøre SEO-forbedringer på Optimizely-nettstedet ditt? Da er Optimizely SEO noe for deg. Denne typen SEO betyr kort fortalt at SEO-forbedringene som gjøres er mer rettet mot Optimizely og dets funksjoner. En av de mest grunnleggende aspektene ved Optimizely SEO er å sørge for at nettstedet ditt kan bli funnet av både brukere og søkemotoren Google. For at dette skal skje så smidig som mulig, må produktene på siden være strukturert på riktig måte. Siden skal også forsynes med godt og relevant innhold. Dette betyr at det er mange detaljer som må fungere og samhandle med hverandre for at søkemotoroptimaliseringen skal lykkes. Hvis siden er utformet riktig og fylt med relevant innhold, vil antallet besøkende på nettstedet ditt mest sannsynlig øke dramatisk. For at både de tekniske og innholdsmessige tiltakene skal foregå så smidig som mulig, må det utarbeides et klart og riktig kravsett som krever spesifikk kompetanse. Det er der vi i Topdog kommer inn. Ved hjelp av våre tilpasningsdyktige og fleksible prosesser kan vi sørge for at det settes sammen et riktig kravsett og at forbedringstiltakene som gjøres fungerer som de skal.

Optimalisert i Sverige

Det globale programvareselskapet Episerver ble grunnlagt i Stockholm, Sverige i 1994 av Mikael Runhem og tilbyr flere løsninger for web content management (WCM eller CMS), e-handel og digital markedsføring. På slutten av 2020 kjøpte Episerver opp selskapet Optimizely og går nå under navnet Optimizely. Det betyr at de to selskapene kombinerer sine eksisterende produkter og løsninger under ett og samme navn.

Hvem gjør Optimizely søkemotoroptimalisering?

Hvis du bruker eller planlegger å bruke Optimizely i nettbutikken din, har en stor produktdatabase og ønsker å forbedre søkemotoroptimaliseringen din for e-handel, er du en opplagt kandidat for Optimizely SEO.

Hvordan gjøres Optimizely SEO?

Topdogs SEO-prosess for Optimizely SEO består av både tekniske og innholdsmessige mål. Det kan være svært komplisert å søkemotoroptimalisere e-handelssider som bruker CMS-systemet Optimizely da søkemotoroptimalisering for Google dekkes av de fire forbedringsområdene teknologi, innhold, lenker og brukeropplevelse. For at Optimizely SEO skal lykkes, må alle disse områdene adresseres på en strukturert måte. Topdogs prosess for Optimizely SEO består derfor av to faser, en planleggingsfase og en implementeringsfase.

Fase 1. Planlegging optimalisere SEO

Et SEO-prosjekt består av flere aktiviteter og involverer flere personer fra ulike avdelinger, derfor er det viktig å utarbeide en klar plan. For å øke sannsynligheten for at tiltakene gjennomføres prøver vi alltid å strukturere og planlegge prosjektet på en måte som legger til rette for selve gjennomføringen. Derfor starter vi alltid SEO-prosjektet vårt med å lage en tydelig felles prosjektplan som svarer på spørsmålene:

 • Hva bør gjøres?
 • Hvordan bør det gjøres?
 • Hvem skal gjøre det?
 • Når bør det gjøres?

I denne fasen får vi også tilbakemeldinger og innsikt fra både teknologiavdelingen og ledelsen. I et SEO-prosjekt innen e-handel er det spesielt viktig at teknologiavdelingen sier sitt. Det er de som vet hva som fungerer på siden teknisk.

Fase 2. Implementering av Optimizely SEO

Mange opplever at implementeringen av forbedringstiltakene er den mest problematiske delen av et SEO-prosjekt. Derfor prøver vi i Topdog alltid å strukturere prosjektet på en måte som gjør aktivitetene lettere å gjennomføre. Det betyr for eksempel at vi bruker teknologiavdelingens vanlige smidige prosesser og foretar nøye kontroller av gjennomførte aktiviteter for å få alle detaljene rett.

Varför Topdog SEO

SEO-tjenester tilpasset din e-handelsplattform

Våre kunder

Hvorfor bør du ansette Topdog for Optimizely SEO?

Vi i Topdog tilbyr

 • Trygge og tydelige prosesser for Optimizely SEO
 • Tydelig teknisk prosjektplanlegging
 • Tilpasning til din teknologiavdeling
 • Tilpasning etter din situasjon
 • Implementering hos deg som fører til resultater
Anlita TopDog

Anmeldelser

Lämna omdöme