Av

Uppdaterad: April 04, 2023

Trenger du søkemotoroptimalisering mot Bing?

Hvordan tenke på SEO for Bing? Er det noe du trenger å bruke tid på? Christian Rudolf svarer på spørsmålene i videoen under.

Transkripsjon av videoen: Dagens spørsmål du: kan du søkemotoroptimalisere mot Bing? For de av dere som ikke vet hva Bing er, er Bing Microsofts søkemotor. Det korte og raske svaret er: nei, du trenger det ikke , de finnes knapt.

SEO for Google og annonser med Bing

Jeg kunne stoppet der, men for å nyansere det hele og ikke ha en video som er for kort, vil jeg si at hvis du virkelig lykkes med søkemotoroptimaliseringen din i Google, vil du også lykkes i Bing. Det andre jeg vil understreke er at det er mulig å kjøpe lignende annonser i Bing som du gjør i Google , altså i deres versjon av AdWords , jeg vet faktisk ikke hva det heter. Den har en liten funksjon som lar deg enkelt importere hele AdWords-kampanjen din, oppdatere med et kredittkort og bare gå. Så på fem minutter kan du kjøre en kampanje i Bing i Sverige. Grunnen til at de gjør det er fordi hvis den funksjonen ikke fantes, ville ingen tatt seg tid til å lage en kampanje i Bing. Så nei, du trenger ikke tenke på Bing.

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!