Av

Uppdaterad: November 24, 2022

Topdog taler på D-Congress – rabatt til våre lesere!

10. mars er det tid for D-Congress , svenske Digital Handels årlige begivenhet for e-handel på den svenske messen i Gothia Towers i Gøteborg. D-Congress er Nordens største møteplass for digital handel og arrangeres i år for 38. gang. Her får du muligheten til å møte 1500 deltakere, besøke 115 utstillere og la deg inspirere av rundt 30 høyaktuelle foredragsholdere fra 5 scener. Jeg tror 2016-versjonen av D-Congress vil bli fantastisk. For jeg har invitert deg som en av foredragsholderne og skal snakke om Google og SEO !
Avstandshandelsdag Søkemotoroptimalisering

[mer_info_skjema]

To søketrender ingen snakker om og hvordan tilpasse seg dem

Det er tittelen på foredraget mitt, og informasjonen jeg har tenkt å tilby deg er ikke den typen informasjon du får gjennom Googles offisielle pressekanaler. Hvis du er interessert i søkemotoroptimalisering for e-handel eller innsiktsfull SEO-strategi , er dette foredraget for deg
I 2016 ønsker Google å ha en omsetning på rundt 75 milliarder dollar. I Sverige, ca 5 milliarder SEK. USD 75 milliarder tilsvarer omtrent 13 % av alle annonsekjøp på jorden. For å fortsette å vokse med 20 % år-over-år når du allerede dominerer de globale mediekjøpene, krever det harde klyper. Googles behov for vekst blir viktig for hvordan søkeresultater skapes
Det er bare fire måter Google kan vokse på: De må selge flere klikk til en høyere pris, eller de må skaffe flere brukere som bruker søketjenesten oftere.
Å selge flere klikk fører til mindre plass i de organiske søkeresultatene. Å få flere brukere krever forbedring av kvaliteten på søkeresultatene. Det er dette nye SEO-landskapet og disse to trendene jeg skal snakke om på Avstandsmarkedsföringsdagen 10. mars i Gøteborg. Ikke gå glipp av presentasjonen min og mange andre gode foredrag for de som jobber med e-handel. Her kan du se tidligere SEO-presentasjoner jeg har laget.
Her er en lenke til presentasjonen jeg laget om SEO-trender.

Som Topdog-leser får du rabatt!

Jeg håper du kan bli med og for at du skal ha færre unnskyldninger for å ikke delta, har jeg ordnet slik at de som følger meg på Facebook eller abonnerer på e-postlisten min, kan få 800 SEK i rabatt ved kjøp av billett til D – Dag. En dagsbillett koster 1 995 SEK eks mva (ordinær pris 2 795 SEK). Alt du trenger å gjøre er å bestille via denne linken , så får du rabatten automatisk. Hvis du har problemer, legg igjen en kommentar, så skal jeg sørge for at arrangøren hjelper deg.
Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!