Av

Uppdaterad: April 04, 2023

Ruth Länsman: Om implementering av SEO

Vi har hatt æren av å samarbeide med Ambea – et av Nordens ledende omsorgsselskaper. I videoen nedenfor deler selskapets Digital Business Specialist Ruth Länsman sin innsikt og råd til de av dere som planlegger å drive med SEO.

"Det er viktig å forstå at SEO er en helhet"

Transkriber videoen: Christian Rudolf: Hvis du skulle gi råd til andre som skal drive med SEO, hva synes du er viktig å fortelle dem? Ruth Länsman: Jeg tror at når du gjør søkemotoroptimalisering er det viktig å forstå at SEO er en helhet. Du kan egentlig ikke bare skrive en tekst og du er ferdig, eller lage noen linker . Jeg tror du må ha SEO som helhet. Det er noe større enn bare enkeltsider, det er en struktur. Og at du er åpen for å gjøre endringer. Jeg tror at mange ganger når du gjør SEO-prosjekter , tenker du slik: "vi skal bare gjøre litt SEO, men vi beholder siden som den er". Men det er kanskje ikke alltid konsekvensen. Hvis du vil ha en effekt på SEO, må du kanskje tilpasse menystrukturene dine og hvordan siden faktisk er bygget opp, så det er greit om du har den åpenheten.


SEO-prosjektene vi gjennomførte sammen var blant annet næringsgrenene Nytida og Vardaga .

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!