Av

Uppdaterad: April 04, 2023

Ruth Länsman om hvordan Topdog SEO skiller seg fra andre SEO-byråer

Ruth Länsman, Ambea snakker om forskjellen mellom Topdogs SEO-prosjekt og andre SEO-prosjekter som Ruth har gjort før.

Transkripsjon av video:

Topdog SEO kjenner sine feil og har et genuint engasjement

Ja nøyaktig. Jeg har jobbet med noen forskjellige SEO-prosjekter med forskjellige SEO-byråer tidligere, og forskjellen mellom Topdog og andre… Det jeg føler at du delvis er at jeg er veldig sikker på at du virkelig kjenner til det området. Det tror jeg at de andre jeg jobber med også kan, men her føler jeg at engasjementet for oss som kjente deg er veldig genuint og man har en utrolig lærerik prosess når man jobber.

Hjelper, forankrer og stemmer regelmessig

Du er veldig opptatt av at vi forstår hva SEO handler om, at vi får alle med. Du er forberedt på å gå inn og være med på forankring internt og så videre. Og at du har en prosjektprosess som jeg synes er bra. At du stopper opp og sjekker med oss for å bekrefte og se om vi har forstått det riktig, er det slik det fungerer? Og da er vi ferdige med denne treningen.

Tar tid å forklare

Først presenterer du «hvordan du skal jobbe», så har vi tiltaket til å gjøre øvelser internt og produsere tekster og annet som du har gitt tilbakemelding på. Så du ga oss ikke bare "her er malen, gjør dette", men du hjalp oss faktisk med å sørge for at vi forsto det da vi fikk håndboken. Så du kan bare gå videre. Ja, så vi kan gå videre og slik at du vet at vi ønsker å gjøre en god jobb når vi starter produksjonen av alle tekstene og andre ting vi skal gjøre.

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!