Av

Uppdaterad: November 24, 2022

ØNSKES: Junior SEO-er med besluttsomhet og kreativitet

Hos Topdog SEO søker vi nå etter en junior med ambisjon og energi som ønsker å bli god på SEO og internettmarkedsføring. Topdog jobber med søkemotoroptimalisering for store merkevarer og selskaper i hele Skandinavia og i USA. Nå trenger vi noen til å hjelpe oss med disse prosjektene. DENNE JOBBEN VAR TILGJENGELIG I DAG MAN 6. NOV 2017 Vi ser etter deg som vil lære hva SEO er . Vi tror vi kan gjøre deg til senior SEO om 3-4 år og lære deg hvordan Google fungerer og hvordan du kan skape endringer i store selskaper. Som individ er du strukturert, har en kreativ strek og er klar til å gjøre en innsats utover det vanlige for å nå Topdogs og dine mål. I denne rollen synes vi ikke at din formelle utdannelse er det viktigste, vi ser mer på din personlighet og dine drivkrefter. Vi lærer deg de nødvendige ferdighetene innen SEO, implementering og prosjektledelse.

Kort om Topdog SEO

Topdog hjelper ledende merkevarer med å effektivisere salg og kommunikasjon ved hjelp av SEO. Vi jobber i større SEO-prosjekter, med mål om å skape fordeler for våre kunder – i form av topplasseringer i Google. Våre kunder er innen gambling, reise, media, forsikring, e-handel og industribedrifter. Vi holder til på Mariatorget i Stockholm og jobber fulltid på stedet. Topdog er et lite selskap hvor ingen har en tittel, siden alle er avhengige av alle. Vi nyter det og håper du gjør det samme. Vi har et høyt engasjement og korte beslutningsprosesser. Vi gir alle ansatte mulighet til å påvirke arbeid, prosesser og egen personlige utvikling. Topdog ble startet av Christian Rudolf , tidligere Head of SEO i Betsson, SEO-spaltist i Dagens media og med +10 års erfaring innen SEO. Her kan du lese mer om våre verdier og hva vi synes er viktig for deg. [mer_info_skjema]

Formelle krav til stillingen som Junior SEO

  • Engelsk og svensk skriftlig og muntlig.
  • Datakunnskap/interesse og grunnleggende ferdigheter innen analyse, Facebook, Adwords, presentasjonsteknologi og WordPress .

Meritter for rollen, men ikke avgjørende:

  • At du drev en blogg/nettside.
  • Ytterligere språk i tillegg til svensk og engelsk.
  • Vant til prosjektledelse.
  • Programmeringsferdigheter.
  • Konsulent erfaring

Din søknad:

Du kan sende en vanlig tradisjonell CV på e-post, men hvis du vil skille deg ut fra mengden og være garantert et intervju, skriv en personlig historie om deg selv og når du gjorde en type endring som ikke var lett, lærte du. Rekrutteringen pågår. Send søknaden på e-post til [email protected] allerede i dag. Har du spørsmål, ring Christian på 0708 140833. Velkommen! Her er en artikkel om hvilke egenskaper vi mener er viktige hos en SEO-konsulent .

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!