Av

Uppdaterad: April 04, 2023

Kundecase Lifesum SEO i USA (video)

Mattias Storm, VP Growth in Lifesum , forteller om hvordan det er å jobbe med Topdog i SEO-prosjekter i USA.

Transkripsjon av video Tidligere i år gjennomførte Topdog et SEO-prosjekt hos Lifesum.

Mattias deler sin erfaring med SEO-prosjektet

Da vi startet samarbeidet for rundt et år siden, var søkemotoroptimalisering noe vi ikke hadde lagt så mye fokus på. Men hele ideen om å bygge en trafikkkilde med null anskaffelseskostnad er selvfølgelig interessant. Så vi møtte mange forskjellige parter og bestemte oss for å gå videre med deg, noe jeg er veldig glad for! Det siste året har SEO -en vår økt med over 400 prosent og nesten viktigere enn den faktiske økningen i trafikk – eller en ting jeg har satt pris på – er at du har vært veldig proaktiv i å forklare generelle søketrender som skjer innen vårt felt, for eksempel med det ketogene kostholdet, som kalles LCHF i Sverige, og hvordan det øker. Fordi søketrender faktisk er interessetrender for folk generelt, og å forstå disse trendene er det viktigste for oss. Og det handler ikke bare om å informere vår SEO-strategi , men faktisk hele vår forretningsstrategi og å kunne fange disse trendene og bygge flotte produkter for å imøtekomme disse brukerne. [mer_info_skjema]

Hva tror du var din største utfordring innen SEO?

Jeg tror en av de største utfordringene er å ikke ligge i det lokale maksimumet – altså hvilke søkeord du kan rangere høyt på, men lykkes det gir det likevel ikke så mye resultat i trafikkflyt. Uten å hele tiden prøve å finne ord som vi kan rangere høyt på og som mange søker etter og hvor det føles realistisk at vi kan komme høyt på rangeringene. Hvis de tre tingene fungerer, fører det vanligvis til gunstig SEO-arbeid. Og for oss var det ikke åpenbart hvilke søkeord som ville generere en god tilstrømning av trafikk, og jeg synes du har vært veldig smart og proaktiv der.

Klarte vi å påvirke din organisasjon på noen måte under dette prosjektet?

Ja, hundre prosent! Og jeg tror at vi i fremtiden ikke bare ønsker å fikse mange landingssider for ulike dietter, men vi ønsker nå å se ulike typer dietter – f.eks. LCHF – som en viktig del av vår strategi for å hjelpe folk til å føle seg bedre. Vi merker at folk er ute etter spesifikke dietter, og produktet vårt er ikke tilpasset nok til å møte disse behovene for de ulike diettene. Så nå skal vi gjøre mange endringer på produktet for å tilpasse det til kostholdet brukeren begynner å gi en bedre opplevelse. Og forhåpentligvis øker det hvis folk blir på Lifesum, om de velger premium og om de er fornøyde med opplevelsen. Det har definitivt hatt en utrolig innvirkning!

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!