Av

Uppdaterad: April 04, 2023

Hvorfor søkemotoroptimalisering?

Christian Rudolf diskuterer spørsmålet Hvorfor driver du med søkemotoroptimalisering og svar fra tre ulike aspekter.

Transkriber videoen: I dag skal vi snakke om det enkle spørsmålet; Hvorfor søkemotoroptimalisering ? Det kan virke som et trivielt og opplagt spørsmål, men jeg tror det er ganske mange nyanser å ordne opp i. Det enkle svaret på hvorfor du driver med søkemotoroptimalisering er at 50 – 70 millioner svensker stiller spørsmål til Google hver dag. Og mange av disse spørsmålene er relevante for virksomheten din , og da vil du bli sett. Det er det enkle svaret.

Møt behovet for å kjøpe

Det litt mer kompliserte svaret er at for rundt 10 prosent av disse 50-70 millioner spørsmålene har brukerne kredittkortet i hånden. Du vil ha brukt en krone innen 50-30 minutter. Dette er også grunnen til Googles storhet. Du kan samle inn denne verdifulle kjøpsforespørselen på internett og kanalisere den på en eller annen måte til AdWords-systemet ditt og indirekte til de organiske klikkene og deretter til SEO .

Svar på brukernes spørsmål

Det er også en tredje grunn. Det varierer litt, men du kan forvente at i rundt 50 prosent av alle søk i svenske Google har brukeren et spørsmål. For eksempel "Hva er amortiseringen din?". Trafikk fra disse søkene lander svært ofte hos ulike mediebedrifter, da de produserer store mengder innhold som bidrar til å svare på brukernes spørsmål. Den trafikken selges da til deg – dyrt!

Lag innhold som er relevant for brukerne

Så hva kan du gjøre for å møte disse spørsmålene selv . Driver du boliglån er det aktuelt å snakke om amortisering. Det er ikke like kommersielt som et boliglån, men det gjør det mer aktuelt for boliglån og de som har ulike typer spørsmål om boliglån eller amortisering, de er ikke så langt unna å ta opp boliglån, så du vil likevel snakke med dem. De er relevante for deg og du ønsker å påvirke dem ved å hjelpe dem. Å hjelpe folk med å finne svar på spørsmålene deres er noe av det mest merkevarebygging du kan gjøre. Du kan bare sammenligne det med en god ekspeditør i en butikk, som hjelper kunden. Den ekspeditøren sørger for at du selger mer. Når ekspeditøren svarer på spørsmålene, gjennomføres kjøpet. Med det vil jeg virkelig påpeke for deg at disse 50 prosentene, disse 25 – 35 millioner søkene, de er like åpne for deg som gründer eller bedrift som de er for medieselskapene . Du kan like gjerne få dem og slippe å betale medieselskapene dyrt.

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!