Av

Uppdaterad: November 24, 2022

Hvorfor du bør spore søkeord i Google

Hva er rangeringssporingen din? Christian Rudolf diskuterer dette i videoen under. Han forklarer også hvordan du bruker rangeringssporing for å skape en positiv stemning i SEO-prosjekter. Transkribering av videoen:

Hva er rangeringssporingen din?

Hei! I dag skal vi snakke om søkeordsporing. For de av dere som ikke vet hva det er, betyr det at du tar de viktigste søkeordene dine i Google og måler rangeringen på dem. Det har vært en del snakk der ute siden for to-tre år siden, om å stoppe dette. I dag har Google et mer helhetlig syn på innhold på internett og dette betyr at SEO-er eller selskaper som er avhengig av SEO bør chunke opp litt og bruke litt høyere utregninger. Det er jeg ikke enig i av ulike grunner, for eksempel hvis du er en stor nettforhandler og har 800 kategorier. Da synes jeg du bør spore de 200 viktigste, slik at du har en god ide om hva som skjer med nettstedet ditt over tid. Det er en ekstra god grunn til å gjøre dette. Det handler ikke bare om å ha en ide om hva som skjer, men rangering og utvikling av søkeord er et viktig pedagogisk verktøy i din forbedringsreise, i din forbedringsreise.

En SEO-konsulent er ikke alltid populær

Det jeg har lært som seo-konsulent er at når du kommer til arbeidsgruppen din hos en klient, er du ikke alltid populær. Det er ikke fordi jeg gjør deg ukomfortabel eller lukter vondt, det er fordi jeg tar med en rekke nye problemer som de må løse. Det er som sagt ingen som sitter og vrir med tommelen på arbeidsplassen sin, men man har ofte ganske mye å gjøre, noe som gjør meg til en belastning. Det du må gjøre er å gjøre deg selv til en ressurs. Du må redusere denne negative opplevelsen og til og med gjøre den til en positiv opplevelse fordi den påvirker endringshastigheten og hvor godt den implementeres.

Sporing av søkeordrangering hever prosjektet

Måten jeg bruker denne søkeordrangeringen på deg, i disse prosjektgruppene som jeg sitter i og skal gjennomføre endringen, viser våre ansatte og kunder i prosjektgruppen hva som skjer etter at de har implementert en forbedring. Noe av jobben for deg

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!