Av

Uppdaterad: April 04, 2023

Hvorfor bør du ta hjelp fra Topdog?

Hvorfor bør du ta hjelp fra Topdog? I videoen under motiverer Christian Rudolf fra Topdog. Han forklarer også hvordan Topdogs forbedringsprosesser fungerer og gir deg eksempler på SEO-fordelene du får når du velger Topdog. Transkripsjon av video:

Topdog har sikre og transparente prosesser

Hei! Velkommen til Topdog. I denne videoen ville jeg fortelle deg hva jeg synes skiller oss fra andre SEO-byråer der ute og hvorfor du bør ansette oss. Jeg vil gjerne si at Topdogs fordel eller din fordel er at vi har sikre og transparente prosesser. Vi er også mer handlingsorienterte enn de fleste. Vi ønsker at en implementering skal skje. På hvilken måte mener jeg? For eksempel er søkemotoroptimaliseringen din faktisk ikke SEO. S EO er fire faktorer: teknologi , innhold , brukeropplevelse og lenker , og du må jobbe med alle fire for å komme til toppen.

Vår forbedringsprosess gir deg innsikt i SEO

Det vi rett og slett gjør for å være trygge og tydelige for deg er at vi har en klar plan der vi skaper ting – korrigerende ting. Dette er fordi SEO er en forbedringsprosess . Det kan være tekniske problemer, det kan være måter å løse innhold på, det kan være mockups for å endre brukeropplevelsen på nettstedet ditt, eller en prosess for hvordan nettstedet ditt skal tiltrekke seg linker. Innsikt er en viktig faktor. Uten innsikt tar du ikke den riktige avgjørelsen og uten den riktige avgjørelsen er det ingen suksess. Takket være vår klare planleggings- og forbedringsprosess ønsker du å kunne ta informerte beslutninger før du kjøper SEO , som gir trygghet, klarhet og arbeidsglede.

Struktur i Trello hindrer e-postflyt

Denne informasjonen og planleggingen kommer ikke i form av Powerpoints. Vi ønsker ofte å pakke informasjonen inn i dine eksisterende systemer. For teknologiavdelingen kan vi samarbeide med Jira og bygge ting i Jira for deres teknologer, som igjen kan gjennomgå eller diskutere ting. For innholdsavdelingen kan vi bygge hele strukturer i Trello rundt hvordan man produserer innhold for å øke effektiviteten og tydeligheten og sikre at mange e-poster ikke flyter frem og tilbake. Du kan for eksempel ha mye etterlevelse av innholdet ditt – at det er flere som skal godkjenne det og da må du ha klarhet i stedet for masse-e-post. Dette er eksempler på hvordan vi jobber og hva som skiller oss fra andre. Så hvis du ser etter noen som tenker på sikkerhet og klarhet som fører til implementering, er Topdog stedet for deg. Velkommen!

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!