Av

Uppdaterad: April 04, 2023

Hvordan jobber Topdog for å bygge lenker?

Hvordan jobber Topdog for å bygge lenker? Christian Rudolf fra Topdog forklarer dette i videoen under. Han forklarer også hvordan Topdog jobber med skalerbare prosesser og prosesser for innholdsproduksjon. Transkripsjon av video:

Hvordan jobber vi med å bygge lenker?

Eller rettere sagt, hvordan vil vi jobbe med linkbuilding? Denne videoen vil slå et spesielt slag for en spesiell type lenkebyggingstjenester som jeg håper vil interessere deg som driver med SEO .

Topdog har ikke sitt eget lenkenettverk

Normalt fungerer lenkebygging i Sverige fra SEO-byråets side på lignende måte. Det vil si at de har et linknettverk og du leier eller kjøper linker fra det nettverket. Topdog fungerer ikke med den typen produkter. Vi har ikke et linknettverk. Det andre produktet er det som kalles oppsøkende . Vi kontakter vanligvis en rekke bloggere og mediebedrifter. Og ved å betale dem genererer vi lenker for deg. Men det er én ting vi kan gjøre for deg som ikke mange andre SEO-selskaper kan gjøre. Det er at vi kan, for deg i din organisasjon, bygge prosesser slik at du eller dine kollegaer kan bygge lenker selv.

Topdog kan bygge en skalerbar prosess for deg

Disse prosessene kan være basert på litt forskjellige ting. Kanskje du er et kjent merke og du er nevnt mange steder, og dermed er det mange å kontakte og rett og slett be dem om å oppdatere denne omtalen til en lenke. Vi i Topdog kan bygge svært effektive og svært skalerbare prosesser for deg, slik at du og dine egne folk kan bygge disse forbindelsene kontinuerlig. Dette har vi selv brukt i våre kundeprosjekter. Vi har kunder hvor vi har bygget 40-50 prosent av hele lenkeprofilen på denne måten. Og da er det som regel ikke via bloggere men mediesider, altså sider hvor det er vanskeligere å få lenker.

Fra prosessene produseres innhold som genererer lenker

Vi kan også bygge prosesser rundt innhold – innhold som genererer lenker og omtaler, som igjen blir lenker. Du kan for eksempel sjekke sakssiden vår, det er en link i teksten der, slik at du kan se hvilke ting vi har gjort for andre, men også for oss selv. Vi i Topdog bruker denne prosessen selv ved å produsere innhold som vi vet genererer lenker når det får oppmerksomhet. Dersom disse prosessene interesserer deg, spesielt de to siste – jeg tror vi er unike når det kommer til disse – er du velkommen til å kontakte meg, Christian Rudolf 070-8140 833. Hei!

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!