Av

Uppdaterad: April 04, 2023

Hvordan gjør Topdog en søkeordanalyse for SEO-prosjektet?

Hvordan gjør TopDog en søkeordanalyse for SEO-prosjektet? Christian Rudolf forklarer dette nedenfor. Han gir også eksempler på hvordan riktig struktur i søkeordanalysen legger til rette for bedriften som skal gjennomføre endringene. Transkripsjon av video:

Søkeordene bør grupperes etter landingsside

Hei! I denne videoen ønsker jeg å beskrive hvordan vi i TopDog gjør søkeordanalyse. Det som er viktig for oss når vi gjør søkeordanalyse er at du ikke har et Excel-ark hvor det er masse søkeord stablet opp i støy. Når vi gjør søkeordanalyser, strukturerer vi dem etter formål. Så alle ordene som er i en gruppe – fordi de er i en gruppe – har en felles faktor; de har samme landingsside. Når du gjør dette, blir det tydeligere og enklere å knytte en handling til søkeordanalysen.

Grupperingen gjør det enklere å lage innholdsfortegnelsen

Du bør ikke bare stoppe ved en søkeordanalyse, den skal føre til noe – vanligvis innhold eller en sidestruktur. Og når du grupperer søkeordene som dette etter en side, kan du bruke dem lettere. Du kan lettere lage en innholdsbrief slik at innholdet kan lages. Du kan lettere se hvilke ord som skal være med i tittel og beskrivelse. Du kan lettere skape økonomi; Hva er fordelene med å rangere denne siden? Dette kan gjøres enklere hvis du kjenner søkeordene, søkevolum og pris.

Nøkkelordanalysen skal kunne knyttes til dokumenter

Det er en rekke fordeler ved å strukturere søkeordanalysen på riktig måte. Grunnen til dette er at SEO er en aktivitet som må føre til en handling . Det betyr ikke bare et PowerPoint, et Google-dokument eller et Excel-ark med nøkkelord. Alt du gjør må være på en måte som gjør det enkelt å koble handlinger til søkeord. Og når du strukturerer søkeordanalysen på denne måten, blir det lettere å forstå hva som må gjøres. Og det er flere bruksområder for søkeordanalyse. Takk skal du ha!

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!