Av

Uppdaterad: April 04, 2023

Hvem er din beste SEO i Sverige 2024? (Video)

Når du velger et byrå for SEO-innsatsen din , er det naturlig å ønske det beste. Men hvordan vet du om et byrå er seriøst og at deres strategier faktisk vil gi resultater? Finnes det i det hele tatt et svar på spørsmålet "hvem er best på SEO?"

Hvilket selskap er ditt beste på SEO?

Dette er et spørsmål som det dessverre ikke finnes noe enkelt svar på. Akkurat som hvis du stiller spørsmålet "Hvilken er den beste matbutikken?" du vil få forskjellige svar avhengig av hvem du spør. Grunnen til dette er at ulike kunder har ulike behov. En enkel husholdning har andre behov enn en restaurant, og på samme måte er behovene til din bedrift viktig når du velger et SEO-byrå. Det korte svaret på spørsmålet om hvem som er din beste på SEO er derfor; Det kommer an på. Nedenfor kan du lese om de viktigste egenskapene som et SEO-byrå bør ha.

Tjenester som et godt SEO-byrå bør tilby

Det sier seg selv at det kan føles vanskelig å vite om du velger riktig byrå dersom du selv ikke har grunnleggende kunnskap om søkemotoroptimalisering . Men hvis svaret er "ja" på følgende spørsmål, ser ting lyst ut. 1. Tilbyr byrået tjenester som dekker følgende områder?

2. Forstår byrået din virksomhet og bransje? 3. Kan byråets metoder brukes på din eksisterende virksomhet?

Hvordan finne det beste SEO-selskapet i Sverige 2024?

Hvis du leter etter et SEO-byrå, bør du se etter et som passer deg og din bedrift . Undersøk om etaten tidligere har jobbet med lignende prosjekter og hvordan prosjektplanen ønsker å se ut. Inkluderer planen alle elementene som er viktige for suksessen til et SEO-prosjekt eller bare noen? Hvordan ser byråets analyse av dine behov ut? Ser de ut til å ha forstått virksomheten, målene og de økonomiske forholdene? Når du har funnet et byrå som oppfyller disse kravene, først da kan du regne med en skreddersydd SEO-løsning som gir langsiktig økt trafikk fra søkemotorer. → Tips: Les også innlegget vårt om hva Ruth Länsman, digital sjef i Ambea, mener skiller Topdog fra andre byråer.


Transkriber videoen: I dag skal vi snakke om hvem som er din beste på SEO. Det er faktisk et mye vanskeligere spørsmål enn det kan virke ved første øyekast, og jeg skal forklare hvorfor.

Ta hensyn til kundens unike forhold

For de av dere som har fulgt meg har vi definert SEO som fire ting: innhold, teknologi, lenker til siden og en positiv brukeropplevelse for Google-brukere. Så har vi også kunden – du kan ikke bare være SEO-konsulent , du må ha en kunde også. Og hver kunde er spesiell, alle har sin egen unike situasjon. Så du som rådgiver må kunne levere på disse brannparametrene ganske synkront og riktig med en kunde som deg i en unik situasjon.

SEO-prosessene som fungerer med klienten

Nå begynner du også å forstå at den som er best på SEO ikke er den som kan mest om SEO. Den som er best på SEO er rett og slett den som kan få prosessene deres til å passe med kundene. Det er når man lykkes med å implementere ting innenfor disse fire parameterne, og det er også når man påvirker kundens situasjon; du får bedre rangeringer og mer trafikk.

Gjør så mye SEO som mulig

Den viktige faktoren er derfor ikke mengden, det er nok at du kan nok SEO. Den avgjørende faktoren for hvem som er din beste er hvem som kan gjøre mest SEO med den spesifikke klienten. Det er også derfor det er viktig hvilke kunder du velger – vil du jobbe med store selskaper, vil du jobbe med merkevarer, vil du jobbe med e-handel eller vil du jobbe med mediebedrifter? Det er mange på markedet å matche.

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!