Av

Uppdaterad: November 24, 2022

Essensen av SEO

Essensen av SEO er at SEO i utgangspunktet er en forbedringsprosess. I denne videoen fordyper jeg meg i emnet og forklarer hvorfor.

Videoen ovenfor berører temaet hva som er selve kjernen i SEO – . Christian Rudolf forklarer hva dette betyr og hvordan denne nye innsikten er nyttig for deg . Transkriber videoen: I dag skal vi snakke om selve kjernen i søkemotoroptimalisering Sverige . Google var så snill å fortelle oss i sommer hvor mange oppdateringer de gjør i løpet av et år, antall rundt 3200 oppdateringer per år til algoritmen deres hvert år. Gitt at det er cirka 200 arbeidsdager i løpet av et år, kanskje litt mer, vil dette tilsvare 15 oppdateringer per virkedag. Dette er ganske store volumer hvis man ser det på denne måten. Legger du det i tillegg til hvor ofte du forbedrer nettsiden din, blir det bare tydeligere hva de driver med. Google gjør mange forbedringer sammenlignet med alle andre, og det skjer selvsagt ikke så mye på kort sikt. For hvis du ikke forbedrer nettstedet ditt i løpet av en måned eller to, spiller det ingen rolle, alle disse endringene starter ikke i ditt segment eller i ditt land. Men et problem som vi ser der ute er at mange virksomheter ikke har en prosess for kontinuerlig å forbedre nettsiden sin, og med forbedringer mener jeg alt fra konverteringsforbedringer , måling av lastetiden og kontinuerlig forbedring av dette. Det betyr også at du ikke ser forringelsene som skjer, for eksempel laster noen opp et veldig tungt bilde for å laste ned det påvirker lastetiden til det innholdet og SEO er i utgangspunktet en forbedringsprosess. Du kan unngå mange konsulenter eller lettere beholde verdien som konsulentene har skapt for deg ved på en eller annen måte å ha en pågående forbedringsprosess. Og det er ikke slik at du trenger å gjøre 3200 forbedringer på nettstedet ditt hvert år, det er ganske mye. Men hvis du har en plan om å gjøre én forbedring i uken, vil du faktisk nå mye lenger enn konkurrentene dine. For mange av konkurrentene dine har ingen plan for forbedring i det hele tatt, implementerer svært få forbedringer per år, og ønsker absolutt ikke å måle en brøkdel av det de burde måle. Så bare ved å ha denne enkle planen for å implementere én forbedring i uken, har du en vesentlig forskjellig oppførsel som fører til et vesentlig annet resultat. Takk skal du ha!

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!