Av

Uppdaterad: April 04, 2023

Den essensielle SEO-kunnskapen 2024

Søkemotoroptimalisering er en komplisert prosess som krever både kunnskap og erfaring. Det er imidlertid tre SEO-ferdigheter som er ekstra viktige – utførelse, samarbeid og evnen til å definere en god brukeropplevelse. Hvorfor er disse ferdighetene så viktige? Ta en titt på videoen under, så vil Christian fortelle deg mer. Transkripsjon av videoen Hallo! Jeg heter Christian og driver et SEO-byrå som heter Topdog. Temaet for dagen er den viktigste SEO-kunnskapen. Da tenker du kanskje at jeg henvender meg til de yngre, nyutdannede lytterne. Det er ikke tilfelle. Bare flere eldre må lytte til dette slik at det kan stilles bedre spørsmål eller bedre krav.

SEO er en kompleks prosess som krever SEO-kunnskap

Hva er den viktigste SEO-ferdigheten , eller faktisk den viktigste SEO-kunnskapen i 2021? SEO er i ferd med å bli en gammel ferdighet. Vi har drevet med SEO i nesten 20 år, og det har endret seg mye i løpet av årene. Folk har snakket om at teknologi er det viktigste. I begynnelsen var det viktig å kjenne til alle hullene i Google eller hvordan man manipulerte og utnytter dem. Så det var teknologi , så det var innhold og så videre. Jeg vil gjerne si at SEO i dag er så kompleks og påvirker så mange deler av virksomheten. Enten du jobber som seo-konsulent eller som intern SEO , må du være rask til å implementere ting i den konteksten du er i. På din arbeidsplass, sammen med dine kollegaer eller på oppdraget du er opptatt med.

Samarbeidsevner er av største betydning

Implementering av forbedringene, eller problemløsningene, som ligger foran deg. Det er av største betydning. For å kunne gjøre dette er det en ferdighet som er ekstremt viktig. Det kalles samarbeid. Passe. Din personlighet, din oppførsel, dine ord og måten du bærer deg på må passe godt sammen med andre mennesker. Grunnen til det er at de fleste rundt deg ikke ønsker å endre seg. Du vil at det skal fortsette å være som det alltid har vært. Endring er vanskelig for alle mennesker. Svært få mennesker elsker forandring.

Vær oppmerksom på brukeropplevelsen

Det er også en konkret endring de siste årene i Google som er av største betydning å være klar over. Det er din brukeropplevelse. Hva trenger brukeren å bli møtt med når de søker og klikker på nettsiden? Hvordan bør innhold struktureres? Hvordan skal innholdet pakkes? Hvordan bør handlingsfremmende uttrykk eller målene utformes? Og hvordan får man dette til å fungere på en god måte i den konteksten man er i og at det blir en topplassering i Google? Dette er de tre tingene jeg tror er viktigst for deg i 2021 og 2022. Implementering, samarbeid og det å kunne definere en god brukeropplevelse. Takk skal du ha.

Författare

Frida Tverelv