Av

Uppdaterad: November 24, 2022

Bli populær i Google med Topdog's Link Scout

Hvem snakker om siden din..? Link Scout vet det!

Med et trykk på en knapp hjelper Topdog deg med å bli en lenkesamler. Helt gratis får du tips om nye venner som øker din rangering og trafikk.

Hvordan blir du populær på programmet? Vel, selvfølgelig ved å henge med de rette vennene. I Googles øyne betyr dette å få mange gode linker til nettstedet ditt.

Men hvordan våger du å spørre noen om en sjanse, det vil si hvilke sider som kanskje vil linke til dine? Det vet Topdogs nye, smarte tjeneste Länkscouten.

Selvfølgelig bør du prøve det nå!

Du skriver bare inn domenet ditt og Link Scout forteller deg hvilke andre nettsteder som snakker om merkevaren din. På denne måten får du raskt en liste over hvilke sider som allerede linker til deg, men fremfor alt de som ikke gjør det og som rimeligvis kan gi deg en link. Et søk gir 99 forslag til koblingsmuligheter. Og nå tør du å ta kontakt og be om en sjanse!

– Alle sider trenger lenker for å lykkes i Google og Link Scout gjør alle til lenkebyggere på en enkel måte, sier Topdogs Christian Rudolf.

De nye koblingene dine øker både nettstedets rangering og gir mer trafikk til nettstedet ditt. Å be om linker på denne måten kalles «Mentions Outreach» og er en god måte å øke trafikken og bevisstheten om merkevaren din.

Men listen som Länkscouten snuser frem for deg gir også andre muligheter. Link speidersladderen for deg. Å se hvem som diskuterer merkevaren din kan for eksempel gi deg kunnskap om hvordan den oppfattes og verdsettes av andre.

Link scouts plug an play gjør det vanskelige veldig enkelt. Plutselig kan alle nettstedeiere bygge linker.

Og best av alt – det er helt gratis. Så gå til Länkscouten , få kule venner og bli populær på nettet!

– Dette er litt som å avsløre industrielle hemmeligheter. Men… hold ut, sier Christian Rudolf.

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!