Av

Uppdaterad: November 24, 2022

5 merker av kriminelle brukere som skal vises i Google

Etter hvert som lineær TV-seing avtar, beveger en stadig større del av seingen seg på nettet. Blant tjenestene som tilbyr filmer og serier for strømming i Sverige, er de mest kjente Netflix, HBO, C More, Viaplay og SF Anytime. Men disse selskapene er iøynefallende med sitt fravær i Googles søkeresultater. I ca seks måneder nå har jeg jobbet som SEO i et selskap som tilbyr film, serier og sport via streaming. Som i ethvert hett segment er konkurransen i søkeresultater tøff, men det unike med streamingvertikalen er at den i stor grad domineres av nettsteder som er helt ulovlige. Med andre ord, i søkeresultatene konkurrerer jeg ikke bare med nettsteder som bryter Googles retningslinjer, men også med nettsteder som bryter internasjonale lover om opphavsrett. På seks måneder har jeg fått ganske god innsikt i metodene til de illegale tjenestene og jeg må innrømme at jeg ofte blir imponert. Når det kommer til SEO, ser det ut til at de har en nysgjerrighet og drivkraft for innovasjon som mange tradisjonelle selskaper vil gjøre det godt å etterligne. I tillegg til å rangere sikkerheten til de lovlige alternativene ved hjelp av hjemmesidene deres, benytter de seg av de sosiale plattformene og deres dopede mulighet til å vises i søkeresultatene – på måter som jeg aldri har sett i andre vertikaler. Her er min toppliste over fem sosiale medier som kan hjelpe DEG med DIN søkeoptimalisering når du vil skape et kriminelt imperium. (Ja, alle eksemplene som er oppført er ekte nettsteder som har eller har hatt gode posisjoner på konkurrerende søkeord i strømmesegmentet)

 1. YouTube

  youtube eksempel

YouTube er mor til alle fullstrømmingsnettsteder. Google tjener mye penger på materiale som publiseres ulovlig, og så lenge rettighetshaveren til en film ikke varsler, kan materialet sitte i årevis og generere annonseinntekter. Men fremfor alt rangerer YouTube-videoer ekstremt godt i søkeresultatene. Det du gjør for både å unngå opphavsrettstvister med YouTube og raskt begynne å rangere, er at du laster opp et stillbilde i videoformat i stedet for en faktisk bevegelig film. Deretter optimerer du videoen for søk og i videoens beskrivelse peker du på stedet hvor materialet ditt kan konsumeres. Skinner syk!

 1. [mer_info_skjema]

  Familie liv

  eksempel

Er du kriminell og ønsker å drive trafikk via søkeresultatene, er Familjeliv en fantastisk plattform. Fordelene med familieliv er mange:

 • Google elsker familieliv. Uansett hva du skriver om, vil Familjeliv rangere, noe alle som noen gang har googlet sykdomssymptomer kan bekrefte
 • Familielivet er tekstdriften, så du kan skrive lange innlegg. Som du vet elsker Google velskrevet tekst og jo mer du skriver, jo bedre rangerer du
 • Familielivet er tilsynelatende fullstendig umoderert og i utgangspunktet kan hvem som helst spre hva som helst på siden. Det er perfekt for de som planlegger å leke med loven

Så start en blogg eller en tråd på Familjeliv i dag, strø inn lenker til hovedsiden din så flyter trafikken over deg. Perfekt!

 1. VK

eksempel VK er Russlands største sosiale nettverk og kan best beskrives som en russisk Facebook. Derfor, for å publisere innhold og rangere med VK, må du kunne litt russisk, men hvis du ikke gjør det, er det definitivt verdt å lære. VK rangerer ganske godt selv i de svenske søkeresultatene. Den store fordelen er imidlertid ikke rangering, men det faktum at de fleste vestlige selskaper ikke har tilstedeværelse på VK. Hvis din smarte kriminelle idé er basert på kopiering fra vestlendinger, vil du derfor sikkert løpe amok lenge før en sliten kommersiell advokat har mot til å sette seg ned på perrongen og prøve å få "ditt" materiale plukket opp. Perfekt!

 1. Pinterest

eksempel på film Pinterest er faktisk en ganske god plattform for rangering på langhale søkeord. Du gjør det enkelt ved å navngi "tavlene" dine etter søkeordet du ønsker å rangere for. Navnet på styret ditt havner i tittelen på siden og plutselig har du optimert en underside på en av de sterkeste sidene på internett, slik at den driver trafikk til deg og ditt gråsoneimperium. Smart, fleksibel og ingen kan klandre deg for at du vil samle fine bilder? At hver "pin" du legger til tavlene dine linker til ditt primære nettsted der det ulovlige innholdet befinner seg, ytterligere fem. Fantastisk!

 1. Bloggplass

eksempel på film Blogger teller kanskje ikke lenger som et sosialt medium, men Blogspot er et for sterkt kort til å ikke nevne i en liste over gode tjenester å rangere med. Få plattformer er så enkle å bruke, så umodererte og like enkle å vise i søkeresultater som Googles egen bloggplattform Blogspot. Skulle den kriminelle organisasjonen din ha en blogg (selvfølgelig skal den det, hvert selskap med respekt for seg selv har sin egen blogg), er Blogspot verktøyet for deg. Så bare spiss pennen, begynn å skrive virkelig godt innhold og linker til hovedvirksomheten din. Lykke til med din kriminelle karriere! Denne artikkelen er tidligere publisert med til dels forskjellige eksempler på lucaskolping.se. Lucas Kolping jobber som SEO i C More og er tilgjengelig for spørsmål på LinkedIn og Twitter under @lucaskolping.

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!