Av

Uppdaterad: November 24, 2022

Min prosess for å få mange likes på Linkedin (og linker)

I denne videoen deler jeg formelen min for å få likes og suksess på linkedin. Den samme prosessen kan også brukes til å bygge lenker fra medieselskaper.

Skulle du bruke denne prosessen, vennligst legg igjen en kommentar om hvordan det gikk!

Transkripsjon av video

Hei, jeg heter Christian og driver et selskap som heter TopDog. I dag tenkte jeg at jeg skulle avsløre formelen min for hvordan jeg gjør det for å bli veldig vellykket på LinkedIn og hvordan vi klarer å bygge gode linker til siden vår. Som mange vet – lenker er fortsatt viktige i SEO .

Formel for suksess på Linkedin

Jeg bruker en formel som består av to trinn; Jeg finner et stykke data, det kan være andres data, det er ganske ofte våre egne data vi tar opp på google eller søk Disse dataene skal illustreres ved hjelp av et bilde, et diagram, en graf, en tabell. Så i oppdateringen min legger jeg til litt kunnskap til disse dataene og/eller en setning. Så publiserer jeg. Jeg får vanligvis 30-80 likes. Hvis du vil, er det et ekstra steg som øker mengden likes med 40-60 prosent, det vil si om du kan koble dataene til et arrangement. Og med en begivenhet mener jeg en begivenhet, det kan være julaften, Valentines. Det kan være sportsbegivenheter, det kan være delårsrapporter eller helårsrapporter. Altså en hendelse i media eller samfunnet vårt. Da fungerer det veldig bra.

Slik bygger du lenker med samme formel

Vi bruker samme metodikk for å bygge linker til nettstedet vårt TopDog.nu. Vi trekker ut et stykke data, i dette tilfellet er det alltid våre egne data vi trekker ut – aldri noen andres. Så jeg pitcher disse dataene til et medieselskap; Dagens media, R esumé , IDG, Breakit, Dagens industri. Og selvfølgelig har jeg også lagt til min mening der. Data pluss mening interesserer journalister, og i mange tilfeller vil det være en lenke til siden vår på grunn av dette. Du er velkommen til å sjekke selv, vår tilbakemelding på TopDog. Ja, du er velkommen til å prøve dette og uansett hvor vellykket du er, skriv gjerne i kommentarfeltet hvordan det gikk.

Eksempler på lenker bygget ved hjelp av denne metoden

Fra Breakit under Link building breakit

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!