Av

Uppdaterad: November 24, 2022

Topdog søker etter 3 SEO-konsulenter som ønsker å gå til neste nivå

Nå hos Topdog ser vi etter flere SEO-konsulenter som ønsker å jobbe i større prosjekter, hvor det er ressurser til å gjøre SEO og virkelig gjøre en forskjell for våre kunder. seo-kolleger ønsket Vi ser etter folk som synes SEO er gøy. Og det du liker best med SEO er rangeringen din i Google, hvis det er litt vanskelig for deg. Du vet at SEO er en disiplin basert på flere komponenter – teknologi, innhold, brukeropplevelse, lenker. Du forstår at du må bruke alle disse verktøyene når du lager vellykket søkemotoroptimalisering, ikke bare teknikker eller lenker. Du ønsker å lære mer om de strategiske og økonomiske perspektivene til SEO og søk.I nesten alle våre prosjekter er det et viktig element av «innsikt» og strategi for oppdragsgiver. Hos Topdog får du store muligheter til å bruke dine SEO-ferdigheter i en større sammenheng og dermed ta deg til neste nivå i karrieren.

Vi ser etter to typer SEO-er

SEO-konsulent med dyp teknisk innsikt Du liker å jobbe med store nettsider innen e-handel og media. Verktøy som Botify, Excel og Google Analytics er ting du mestrer godt. I tillegg har du evnen til å forklare komplekse relasjoner og kan sørge for at du får tillatelse fra våre kunder til å implementere dine forslag. Du vil gjerne bygge dine egne verktøy og systemer, men har ennå ikke hatt muligheten. Det er et mål som Topdog kan hjelpe deg med å oppnå. SEO-konsulent med erfaring innen e-handel Du har erfaring med å jobbe internt med e-handel og du kan mye om både e-handel SEO og hvordan det faktisk fungerer på innsiden av en e-forhandler, for eksempel viktige KPIer, linking til annen markedsføring og interne hindringer for suksess. Hos Topdog får du ikke bare bytte for én e-forhandler, men du får muligheten til å gjøre det for flere samtidig og dermed lære mer og raskere. På toppen av det får du tilgang til verktøy, prosesser og ressurser som de fleste interne SEO-er aldri får brukt.

Hva vi tilbyr

Topdog tilbyr deg som søkemotorkonsulent markedslønn, større og mer interessante prosjekter i et dynamisk arbeidsmiljø, intelligente prosesser slik at du unngår å ha mange baller i lufta samtidig eller oppleve negativt stress. Hos oss er kunnskap og utvikling viktig. Både utviklingen av deg som individ, utviklingen av våre kunders virksomhet og utviklingen av Topdog som selskap. Vi tilbyr selvfølgelig også vanlige fordeler som opplæringsstipend, helseforsikring, gratis tilgang til bøker og konferanser med mer. Vi tilbyr all felles lunsj en gang i uken.

Vi ønsker fra deg

 • Gode tekniske ferdigheter innen SEO og at du har gjort vellykket SEO
 • At du ønsker å ha kundekontakt og ønsker å gjennomføre endring med kunden når det gjelder teknologi, innhold, lenker, brukerforståelse
 • At du liker å tenke i neste steg og planlegge fremover
 • Analytisk disposisjon

Også meritterende

 • Flere språk enn bare engelsk og svensk
 • Lederopplæring og ledererfaring
 • Økonomisk forståelse
 • Evne til å holde presentasjoner og forelesninger
 • Innsikt i hvordan Google-økosystemet virkelig fungerer
 • Konsulent erfaring
 • universitetsutdannelse

Kort om Topdog

Topdog hjelper ledende merkevarer med å effektivisere salg og kommunikasjon ved hjelp av SEO. Vi jobber primært i større SEO-prosjekter med mål om å skape et konkurransefortrinn for våre kunder – i form av topplasseringer i Google som varer over tid. Våre kunder er i flere segmenter: forsikring, reise, gambling, lån, media, legemidler. Topdog ligger sentralt i Stockholm. Vi er et lite selskap hvor ingen har en tittel, fordi alle er avhengige av alle. Vi nyter det og håper du også gjør det. Vi har et sterkt engasjement og korte beslutningsprosesser. Vi gir alle ansatte mulighet til å påvirke Topdogs prosesser og egen personlige utvikling. Topdogs ambisjon er å ha ledelse som er basert på hver enkelts behov. Vi tror også at en prestasjon trenger individer med ulik bakgrunn og ulik nasjonalitet. Dette er viktig for oss, fordi vi tror at det er motiverte mennesker som forandrer verden, ikke teknologi. Hvis du vil vite mer om hvordan det er å jobbe i Topdog, er dette et godt intervju å lese. Topdog ble startet av Christian Rudolf , tidligere Head of SEO i Betsson, SEO-spaltist i Dagens Media og med ca 10 års erfaring innen SEO. Du kan lese mer om våre verdier og hva vi synes er viktig her .

Din søknad

Topdog prøver å jobbe etter mottoet "Data snakker høyere enn ord". Vi er derfor ikke så interessert i en formell CV (vi kan alltid sjekke Linkedin-profilen din). Vi vil også gjerne se en historikk over endringen du har gjort på et nettsted. Hvorfor og hvordan, prosessen du søkte på, hva gikk bra, hva gikk dårlig, hva lærte du. Rekrutteringen pågår. Send din søknad på e-post i dag til [email protected]! Har du spørsmål, ring Christian på 0708 – 140 833. Velkommen!

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!