Av

Uppdaterad: November 24, 2022

Johan Kinnander, tidligere administrerende direktør i Google Nordics, investerer i Topdog SEO

Johan Kinnander kjøper seg inn i SEO-profilen til Christian Rudolfs SEO-byrå, Topdog, med en estimert omsetning for 2017 på 7-8 millioner SEK. johan kinnnader topdog SEO Johan Kinnander er kjent for å starte Google Nordics. Han var også med på å bygge Betsafe, som senere ble solgt til Betsson for mer enn SEK 500 millioner. Johan er i dag investeringssjef i Optimizer Invest, kjent blant annet for sine investeringer i Catena Media , Animail og Bet It Group. "Med Johans hjelp kan Topdog nå et kritisk nivå raskere i personell, verktøy og salgsprosesser," sier Christian Rudolf , administrerende direktør i Topdog SEO. "Han har mye erfaring i feltet og er en god leder." Johan Kinnander: "Digitalisering skjer nå på ulike måter i hele økonomien. Fremfor alt ser jeg at stort sett alle de 500 største selskapene i Skandinavia har startet sine digitale reiser. Topdog er et av få selskap i Skandinavia som har metoder, verktøy og prosesser for å levere vellykket SEO til disse store organisasjonene. Denne metodikken, kombinert med at dette er et marked med høy vekst de neste fem årene, gjør at jeg tror på konsulentselskapet Topdog." "Da jeg introduserte Google i Sverige, var det enkelt at de store selskapene annonserte i Google. Det samme gjelder i dag med SEO for de store selskapene – det er uvanlig at du § Ettersom jeg har tatt denne turen en gang før, har jeg mye å bringe til Topdog i selskapets søken etter å ta igjen de store selskapene når det gjelder søkemotoroptimalisering og Google. Christian Rudolf: «Johan Kinnander er det åpenbare valget av partner for meg. Johan har lang erfaring fra media, salg og store organisasjoner. Johan er også en av de mest erfarne digitale lederne i Sverige. Få har jobben med så mye digital forretningsutvikling som Johan. Det er verdifullt for meg når jeg skal utvikle Topdog til det ledende SEO-byrået i Skandinavia for større bedrifter og merkevarer. I tillegg har Johan en nesten magisk, personlig evne til å få andre mennesker til å føle seg vel, noe som gjør ham spesielt egnet som partner for Topdog"

Om Topdog SEO

Topdog hjelper store svenske selskaper med å effektivisere salg og kommunikasjon ved hjelp av søkemotoroptimalisering (SEO) og innhold . Vi har i dag 5 ansatte og ønsker å ha en omsetning på 3-3,5 millioner SEK i 2016 og omtrent det dobbelte i 2017. Topdog har en metodikk for å skape innsikt og endring i prosessene til store selskaper, med mål om å rangere bedre i Google og tiltrekke mer trafikk. Topdog jobber med kunder innen lån, forsikring, legemidler, media og avfall. For eksempel ble Svedea i forsikringsbransjen Topdog SEO startet av Christian Rudolf i 2014 med ambisjon om å virkelig skape endring angående SEO for de større selskapene i Sverige. Christian har internasjonal SEO-bakgrunn og har blant annet vært Head of SEO hos Betsson . Kontaktinformasjon Christian Rudolf, administrerende direktør [email protected] 0708 140833

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!