Av

Uppdaterad: November 24, 2022

Intervju: Møt Jakob, SEO-konsulent Topdog

Snyggast på södermalm Hvorfor startet du Topdog SEO? Jeg lette etter et SEO-byrå hvor jeg kunne jobbe med alle de forskjellige disiplinene innen SEO – lenker , innhold , teknologi og også brukeropplevelsen på siden. I tillegg liker jeg at Topdog jobber med spennende kunder. Hva er bakgrunnen din?

Jeg har tidligere jobbet internt med nettmarkedsföring for to forskjellige nettbutikker. Jeg har drevet eget selskap innen SEO/SEM og affiliate markedsføring hvor vi laget Lensify.se som en prissammenligning for kontaktlinser. Før all denne jobben jobber jeg også som forretningsutvikler i en ideell forening.

Hva gjør du på Topdog? Jeg analyserer kundens situasjon og lager deretter handlingslister for hvordan man kan styrke kundens synlighet i Google og rangere dem for viktige ord. Siden prosjektet ledet jeg implementeringen av disse tiltakene. Jeg holder prosjektmøter og sørger for at alle tiltak innen innhold, teknologi og lenkebygging blir korrekt utført. Noen SEO-tester kan også utelates. Hva liker du best med jobben og med Topdog? Det er muligheten til å jobbe med mange spennende kunder. Da har Topdog gode prosesser som sikrer at det jeg foreslår faktisk også implementeres hos kunden, noe som er tilfredsstillende for deg. Du kan virkelig gjøre SEO for større selskaper og rangere nettsidene deres. Det er lærerikt og morsomt! Jeg tror også det er mer sosialt enn med andre SEO-selskaper ettersom jeg får gå ut og møte markedssjefer, teknologisjefer og administrerende direktører. Hvorfor bør man begynne på Topdog, tror du? Ja, hvis du ønsker å jobbe med alle de forskjellige disiplinene innen SEO , så er Topdog den perfekte arbeidsgiveren. Du er gitt mye tillit og kan ta personlig ansvar. Som sagt er det en klar prosess å følge når man skal manøvrere store SEO-prosjekter. Hele tilnærmingen er fantastisk, det er en stor profesjonalitet blandet med en fin grunnfilosofi. For meg personlig fikk jeg også lære mer om de store tingene, som hvordan store selskaper jobber og hvilke problemer som oppstår når man skal skape endring. Hvis du føler at Topdog kan være noe for deg, er det for øyeblikket 3 ledige SEO-stillinger.

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!