Av

Uppdaterad: April 04, 2023

Google Analytics

Google Analytics er et gratis alternativ til statistikkverktøy for alle som har en nettside, blogg eller annen digital plattform. Det er et verktøy som gjør det mulig å forstå trafikken på nettsiden din. Uansett hvor mye tid folk bruker på nettsteddesign og hva de skriver, er det ikke nok folk som sjekker hvordan nettstedet deres gjør det. Gjennom Analytics kan du sjekke all informasjon som kommer fra de som klikker seg videre til en nettside. Du kan studere hva som er interessant for forbrukeren og hvordan de kommer seg gjennom nettsiden. Dette er et perfekt verktøy for de som ønsker å dobbeltsjekke hvordan deres SEO fungerer . Du kan se antall besøkende per dag, individuelt og i bulk. Hvordan de finner nettstedet ditt og hvor lenge de blir værende.

Hva tjener jeg på dette?

Google gir deg en flott oversikt over nettstedet ditt. Med målrettede konverteringer kan du finne ut hvordan besøkende oppfører seg på nettstedet ditt, og dermed forbedre opplevelsen deres, som igjen genererer flere besøkende eller lojale besøkende. Det er flott hvis du har en nettbutikk og trenger å se hvem som går gjennom kjøpet og hvem som legger igjen varen. Analytics gir deg som bruker sjansen til å måle trafikken som kommer til nettstedet ditt og gjennom det forstå og justere kampanjer og nettsiden som helhet etter den besøkendes interesser og behov.

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!