Av

Uppdaterad: November 24, 2022

Karriere hos Topdog

Hvis du er en SEO/internett-nerd eller hundeelsker eller begge deler, så er Topdog det beste stedet å jobbe i Stockholm!

Topdog hjelper større organisasjoner og merkevarer med å få unike konkurransefortrinn ved å rangere veldig bra i Google. Vi har en tydelig prosess for levering som vi jobber etter. Vi jobber med implementering av SEO og Content Marketing i Google.

Dine kolleger i Topdog

Til tross for vår lille størrelse, er vi et internasjonalt selskap. Vi snakker 8 språk flytende og vårt interne språk er engelsk. Vi jobber også med flere markeder enn Skandinavia. Våre kunder er internasjonale og det samme er våre leverandører. Vi rekrutterer bevisst personer med annen nasjonalitet og bakgrunn.

Verdier hos Topdog

Det er mennesker som forandrer verden, ikke teknologi. Fra det perspektivet er verdier viktige. Nedenfor er våre verdier. Ærlighet: Før endring kan skje, må det være tillit og tillit. Hvis kundene ikke stoler på Topdog, vil de aldri endre seg og hvis de ikke gjør det, vil ikke kundene nå målene i Google. Dette gjelder ikke bare kundene, men også mellom oss i Topdog. Hvis vi ikke er ærlige med hverandre, er det vanskelig å lære nye ferdigheter, jobbe i grupper, gi tilbakemeldinger og føle seg trygge på ulike typer avgjørelser som må tas. Ansvar: Det er ofte slik at vi eier SEO-problemet til våre kunder. Det er vårt ansvar å sørge for at det fungerer og at vi jobber mot målene. Vi tror også at det ikke er enkeltmennesker som skaper endring, men endring er en gruppeaktivitet. I det perspektivet blir også ansvar overfor våre kolleger viktig. Hvis ett tannhjul svikter i sitt ansvar, hos Topdog, når vi sjelden målene, selv om alle andre tannhjul fungerer. Å være ditt beste jeg: Det er svært få mennesker og selskaper som kan være best. Antallet førsteplasser i Google er ganske enkelt begrenset, men alle kan være sitt beste selv og strebe etter å levere på 100 % av kapasiteten sin. Som individ kan du egentlig bare påvirke hvilken kapasitet du har ved å endre holdning, lære nye ferdigheter og tilegne deg ny innsikt, og det vil vi at du skal gjøre.

Ledelsen i Topdog

Mennesker og kunnskap er ingrediensene som utgjør Topdogs "fabrikk". Det krever mye av lederne i Topdog da vår "Produksjonslinje" er 100% menneskelig. Mennesker som skal skape forandring hos kundene våre og hos oss i Topdog. Derfor synes vi det er spesielt viktig å ta utgangspunkt i hver enkelt. Ved å finne ut hva som motiverer deg, hvilke behov du har, hvordan du ønsker å bli belønnet og hvordan du er, kan Topdog med riktig kommunikasjon hjelpe deg med å heve kapasitetstaket og dermed prestere bedre og føle deg mer fornøyd med arbeidet ditt. Du føler også mindre stress når de rundt deg forstår hvorfor du har bestemte behov og hjelper deg med disse.

Annen informasjon om Topdog SEO

Geeks som Topdog Vi tror at det mest attraktive for nerder er å jobbe med andre nerder. Hvis du er en nerd, vil du dele dine tanker, innsikter og ideer med andre nerder, fordi du vet at de gjør deg, dine tanker, innsikter og ideer enda bedre, med en gang. Geeks kan ta hverandre til nye høyder. Du liker hunder Hunder er en del av hverdagen hos Topdog. Hvorfor er vanskelig å forklare hvis du ikke er en hundeelsker. Hvis du liker hunder, trenger du ikke forklare det. Du liker mat Vi liker mat. Hver onsdag spiser vi lunsj sammen på et nytt sted eller på noen av favorittstedene våre. Da vi var i Vegas høsten 2018, var det en stor matorgie. Bla, vi var på Nobu og flere andre fantastiske steder. Kjøleskapet vårt er alltid fylt med alles favoritter, kvarg, laks og mye mer. Så alle kan få det de vil når de trenger det. Hvis du mener at det vi forteller deg her stemmer overens med hvem du er og hvordan du vil at ditt yrkesliv skal være, så synes jeg du skal sende en e-post til [email protected]! Stillinger utlyst av Topdog

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!