Av

Uppdaterad: November 24, 2022

Isabelle Arding, spesialist – innholdsmarkedsføring og SEO

Jeg heter Isabelle Arding og er ansvarlig for strategi og gjennomføring av Outreach-kampanjer for kunder som Svedea , Lifesum, Consector og andre kjente merkevarer. Dette har jeg gjort både i Skandinavia og i USA. Har vært med på å designe Topdogs prosess for innholdsskaping. Bygget nettapper og lanserte dem, for eksempel Länkscouten . Over ti års erfaring innen kundeservice har hjulpet meg til enkelt å identifisere kundenes ulike behov og tilpasse meg deretter. På fritiden koser jeg meg med Crossfit og spiller Steelpan i Stockholm Steelband.

Hvordan komme i kontakt med meg?

Ikke nøl med å kontakte meg dersom du trenger hjelp med søkemotoroptimalisering eller innholdsmarkedsføring i blant annet Stockholm , Uppsala , Gøteborg og Malmö . Velkommen! E-post: [email protected] Linkedin: www.linkedin.com/in/ isabellearding

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!