Enterprise SEO med Topdog

Kontakt oss i dag!

 • +46 708 140 833
 • Sankt Eriksgatan 37A, 112 34 Stockholm
 • Måndag – Fredag | 09:00 – 18:00
Rating Rating Rating Rating Rating 5.0 / 5.0

kundeanmeldelser

Trenger du hjelp med SEO for bedrifter?

 • Kontakt oss

  Kontakt oss for mer informasjon om bedrifts-SEO.

 • Møte

  Vi booker et møte og diskuterer hvordan vi kan hjelpe deg.

 • Analyse

  Vi gjør en analyse basert på din unike situasjon.

 • Sitat

  Vi sender inn prosjekt- og kostnadsforslag.

Store organisasjoner er svært komplekse i naturen, og det samme er deres nettsider. Søkemotoroptimalisering for store selskaper 2024 krever derfor en smart, sofistikert og skalerbar SEO-strategi for SEO – enterprise SEO. Denne typen søkemotoroptimalisering passer store selskaper som trenger en storstilt og strategisk SEO-investering. I bedrifts-SEO utfører Topdog en grundig analyse av nettstedet ditt, identifiserer forbedringstiltak, utvikler en plan og hjelper deg med å sikre at alle tiltak blir riktig utført. På denne måten kan vi sammen skape et vellykket SEO-prosjekt.

Hva kjennetegner SEO for bedrifter?

Grunntanken bak denne typen søkemotoroptimalisering og tradisjonell SEO er den samme – å øke og forbedre synlighet i søkemotoren og å øke konverteringen. Den eneste forskjellen er at tilnærmingen er tilpasset den mer kompliserte virkeligheten til store selskaper . Nettsidene er større, mer komplekse, har mer organisk trafikk , større innvirkning på selskapets økonomi og omdømme, og flere interessenter involvert. Dette betyr at SEO-prosessene må tilpasses de aktuelle omstendighetene for at prosjektet skal lykkes. Vellykket SEO for bedrifter gjør at nettstedet ditt skiller seg ut fra mengden, overskygger konkurrentene dine og forbedrer merkevarebevisstheten din. På den annen side kan feil bedrifts-SEO ha en betydelig negativ innvirkning på inntekter så vel som rangeringer og omdømme. Derfor er det en fordel å ta hjelp fra noen som forstår hvordan SEO fungerer i en kompleks virkelighet .

Forskjellene mellom vanlig SEO og bedrifts SEO

Hovedforskjellen mellom SEO for nettsteder med store bedrifter og nettsteder med normal størrelse er størrelsen. En ting er å søkemotoroptimalisere noen få sider på en liten nettside. Men det er noe helt annet å gjøre det samme med et nettsted som har tusenvis av sider. Du må skalere opp alt du gjør, ellers vil du mest sannsynlig ikke se noen vesentlig forskjell i det hele tatt. Her er noen eksempler på forskjeller:

 • Interne lenker: På et lite nettsted kan interne lenker fra en håndfull sider påvirke rangeringen betydelig, men det samme antallet interne lenker vil ikke ha noen innvirkning på et stort nettsted. For at intern kobling skal fungere på et stort nettsted, må intern kobling skaleres opp. Dette kan gjøres ved for eksempel å lage en SEO-vennlig sidestruktur som automatisk genererer interne lenker mellom ulike deler av siden.
 • Innholdsproduksjon: For eksempel kan store selskaper trenge å levere tusenvis av sider med innhold avhengig av bransjen selskapet tilhører. I en slik oppskalering kan det hende at virksomheten må hente inn forfattere og justere prosessene for å muliggjøre regelmessig produksjon av innhold av høy kvalitet. Mindre bedrifter må naturligvis også lage innhold av høy kvalitet, men i mindre skala. Innholdsskaping krever derfor ikke så mange ressurser.
 • Lange beslutningsveier: Det er ikke alltid lett å gjøre endringer på et stort firmanettsted. Dette fordi mange ulike personer og avdelinger er involvert i både nettsiden og markedsføringen av bedriften. Noen ting kan fikses umiddelbart, men i mange tilfeller krever en endring godkjenning fra flere ulike interessenter eller avdelinger. I tillegg bruker mange store selskaper et tilpasset CMS, som gjør at én forbedring kan ødelegge flere andre deler av nettsiden.

Hvordan gjør Topdog bedrifts-SEO?

Topdog er vant til å jobbe i den komplekse verden av SEO for bedrifter . Dette betyr at Topdog tar en helhetlig tilnærming til søkemotoroptimaliseringens fire forbedringsområder – teknologi, innhold, lenker og brukeropplevelse – på en strukturert og oversiktlig måte. Vår SEO-prosess for bedrifts-SEO består derfor av to faser, en planleggingsfase og en implementeringsfase.

Fase 1 – SEO-planlegging for bedrifter

Hvert SEO-prosjekt involverer flere aktiviteter og mennesker fra forskjellige avdelinger. Derfor utvikler vi sammen med deg en klar plan. For å øke sannsynligheten for at tiltakene gjennomføres prøver vi alltid å strukturere og planlegge prosjektet på en måte som legger til rette for selve gjennomføringen . Planen svarer derfor på følgende spørsmål:

 • Hva bør gjøres?
 • Hvordan bør det gjøres?
 • Hvem skal gjøre det?
 • Når bør det gjøres?

I denne fasen får vi også tilbakemeldinger og innsikt fra både teknologiavdelingen og ledelsen. På denne måten kan vi alle være sikre på at alt vil fungere både på nettsiden og sammen med resten av virksomheten.

Fase 2 – implementering av enterprise SEO

Gjennomføringen av forbedringstiltakene er den delen av SEO-prosjektet som mange synes er vanskelig. Derfor prøver vi i Topdog å strukturere prosjektet på en måte som gjør aktivitetene lettere å gjennomføre. Det betyr at vi for eksempel legger prosjektet inn i virksomhetens vanlige smidige prosesser . I løpet av prosjektet gjennomfører vi også nøye kontroller av de gjennomførte aktivitetene for å sikre at alle detaljer stemmer.

Hvilke selskaper kan dra nytte av SEO for bedrifter?

Enterprise SEO passer bedrifter med store nettsider som inneholder blant annet mange sider og mye data. Her er noen eksempler på typer virksomheter som kan dra nytte av SEO for bedrifter:

 • Fortune 500-selskaper
 • Selskaper med store e-handelssider
 • Selskaper med flere grener
 • Bedrifter med flere nettsteder.

Høres bedrifts-SEO ut som noe for deg og din bedrift? Ikke nøl med å kontakte oss!

Varför Topdog SEO

SEO-tjenester skreddersydd for din bedrift

Våre kunder

Hvorfor bør du ansette Topdog for SEO for bedrifter?

Vi i Topdog tilbyr

 • Trygge og tydelige prosesser for bedrifts-SEO
 • Tydelig teknisk prosjektplanlegging
 • Tilpasning til din teknologiavdeling
 • Genuin interesse for deg som kunde
 • Tilpasning etter dine forhold
 • Implementering hos deg som fører til resultater
Varför anlita Topdog

Anmeldelser

Lämna omdöme