Av

Uppdaterad: April 04, 2023

TopDog og Google løfter Flygresor.se

Topdog overtar Flygresor.se Nå tar Flygresor.se markedsføringsarbeidet et steg videre ved også å tilby brukerne reiseguider . Det er det høyspesialiserte byrået Topdog SEO som har stått for alle deler av prosjektet.
– Det at vi tilbyr hele pakken – fra nettsidens innhold, via de tekniske løsningene til SEO, er noe kundene våre har tatt til seg, sier Topdogs Christian Rudolf. Når det kommer til Google og SEO, er reisebransjen et veldig interessant område på grunn av den høye etterspørselen. Flygresor.se er et selskap som lenge har hjulpet svensker med å finne gode reisetilbud på nett. Det er fortsatt et spørsmål om raskt å gi den reisende riktig informasjon og veilede dem videre til det beste reiseselskapet. Disse potensielle kundene konverterer raskt. – I reiselivsbransjen går konverteringene lynraskt . Kjøperne har forberedt penger til reisen. Etter maks 15 minutter har de takket ja til et tilbud, sier Christian Rudolf, Topdogs eier. Men det finnes andre måter å nå kunder på enn gjennom enkle søkekjeder til lave priser. Det er der Flygresor.se nå også ønsker å være. Satsingen på reiseguider til et jevnt antall destinasjoner rundt om i verden utvider grepet om kundene og skaper effekt på lang sikt . – Klarer du å lage godt innhold og kombinerer det med riktig utført SEO , fører det til økt trafikk. En slik investering er ofte mer lønnsom enn annonser på sikt, sier Christian Rudolf. Prosjektet, som startet i sommer, ble lansert i høst og innebar at Topdog måtte bygge helt nye deler til Flygresors tomt. Det er ikke vanlig at et byrå har en helhetlig tilnærming av denne typen. Topdog har tatt seg av alt fra innledende analyse til teknisk design, design, innhold og SEO. Det er noe som Topdog ser på som sin suksessoppskrift. – Det er få selskaper i Norden som kan håndtere dette og vi er ikke et stort selskap, men vi er gode på både planlegging og gjennomføring og bryr oss virkelig om kundene våre, sier Christian Rudolf. Antall reiseguider på Flygresor.se vil bli oppdatert fortløpende og inneholde informasjon om alt fra vær til underholdning og attraksjoner. Og eksempler på noen av reisemålene er New York, Dubrovnik , Lisboa og Tokyo. – Med denne ordningen tror vi at vi skal bli enda flinkere til å gi kundene våre det de ser etter. Topdog har vært med oss hele tiden, sier Sofi Cederlöf som din markedssjef hos Flygresor.se.

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!