Av

Uppdaterad: April 04, 2023

Hvor lang tid tar det å rangere innhold i Google?

Hei, jeg heter Christian og driver et SEO-byrå som heter Topdog. Vi jobber med SEO og innhold , og noen ganger i kombinasjon. Spørsmålet vi skal snakke om i dag er hvor lang tid det tar å rangere innhold i Google. Når jeg sier innhold i dag, mener jeg artikler, informasjon. Vi pleier å si at det tar 3-6 måneder før innholdet når sin rettmessige plass i Google. Dette er rett og slett fordi Google trenger tid til å etablere tillit til innholdet. Er det bra innhold eller er det ikke bra innhold? Tilfredsstiller det brukerne våre hos Google eller ikke? Tiden varierer også litt mellom bransjer. Selger du plastsmurfer, hvor det er lite innhold, kan det gå mye fortere. Jobber du med lån, forsikring, kasino eller reiser? Da er det nærliggende å tro at det nærmer seg seks måneder. Hvorfor er dette spørsmålet så viktig for deg? Det er viktig av to grunner.

  1. Hvis du jobber med sesonginnhold, Black Friday, julaften, påske, Valentinsdag. Da må du planlegge dette i god tid, ellers vil ikke innholdet du produserer være på sin rettmessige plass i Google.
  2. Den andre faktoren er at du ikke bare skal publisere innhold og gå videre. Når du publiserer innhold, trenger du en kalibreringsprosess. Du kan gå tilbake til innholdet og se på det. Si at gitt hvordan dette fungerte, kan vi forbedre disse tre tingene og deretter forbedre det. Da må du vite når du skal se på innholdet, for du bør ikke begynne å kalibrere innholdet før det er klart. Når det er suboptimalisering, tar du feil avgjørelser.

Ab disse til grunnen, dette spørsmålet er viktig. Hvis du vil at vi skal se på innholdet ditt og kalibrere det litt, eller diskutere hvorfor innholdet ikke er på rett plass, er du velkommen til å kontakte oss. Takk for i dag.

Författare

Christian Rudolf

Ägare & Sökmotorkonsult på Topdog SEO

Med +10000 timmar av Sökmotoroptimering och Processutveckling kan jag hjälpa ditt företag att skaffa sig ett försprång i Google!