Topdog

Topdog Digital PR & Link Building

Kund

Topdog är SEO-byrån som brinner för sökmotoroptimering. Det är oss företag kommer till när de vill synliggöra sin hemsida på Google.

Uppdrag

Vi ville få andra högkvalitativa hemsidor att länka till Topdog för att stärka vårt varumärke. Då blir Topdog dessutom mer relevant för sökmotorerna och vår rankning bland sökresultaten förbättras.

Lösning

Vi tog fram klickvänlig data som handlade om vad Googles data och pitchade den till mediebolag. Artikeln fick bred spridning och ett flertal svenska tidningar länkade till Topdog.

Topdog digital PR

Kunde

Vi i Topdog kan søkemotoroptimalisering og det er vi bedrifter henvender seg til når de trenger hjelp til å gjøre nettsiden deres mer synlig på Google. I dag er en søkemotoroptimalisert nettside nøkkelen til god kundekunnskap, høy lønnsomhet og en sterk merkevare. SEO er rett og slett avgjørende for suksess. Vi tilbyr skreddersydde SEO-løsninger som gir langsiktig økt trafikk fra søkemotorer som Google.

Topdogs misjon

Vi i Topdog bruker også SEO for å få flere kunder, øke lønnsomheten vår og styrke merkevaren vår. Vi ønsket å utvikle en kampanje med mål om å heve merkevaren vår ved hjelp av linkbuilding , det vil si at andre sider lenker til nettsiden vår. Dette gjør at Google anser Topdog som mer relevant, og derfor hever rangeringen vår blant søkeresultatene.

Topdogs løsning

Det finnes mange løsninger hvis du ønsker at en nettside skal få mer eksponering. Vi bestemte oss for å lage en artikkel som skulle omhandle priser for klikk i svenske Google, og i tillegg være klikkvennlig. Vi skrev derfor en artikkel om Sveriges 100 dyreste søkeord i Google. Artikkelen ble spredt og aviser som Expressen og SvD lenket til siden vår. På denne måten ble merkevaren vår styrket samtidig som vi fikk flere koblinger.

Nettsteder som skrev og lenket til Topdog: Resume Breakit Svenska Dagbladet Kvällsposten Feber.se og mange flere