Proflog

Prolog – Leadgenerering med innhold

Kund

ProfLog erbjuder anpassad lagerlogistik samt kundsupport. De ser helt enkelt till företag kan fokusera på att utveckla sin kärnverksamhet istället för att lösa logistikproblem.

Uppdrag

ProfLog ville ha en snabb och effektiv lösning som skulle leda till mer trafik till deras hemsida – och fler kunder.

Lösning

Vi byggde en säljande landningssida och ett White Paper som ger potentiella kunders kontaktuppgifter till ProfLog. Därutöver användes AdWords för att leda besökarna rätt.

Kunde ProfLog hjelper bedrifter å vokse ved å gi dem smarte logistikkløsninger. Det er nemlig dette ProfLog er best på; effektiv e-handel og lagerlogistikk. De tilbyr tredjepartslogistikk til blant annet grossister, byråer og butikkjeder. Det unike med ProfLogs tjenester er at de alltid er tilpasset bedriftenes spesifikke behov og situasjon. På denne måten kan bedriftene fokusere på å utvikle kjernevirksomheten i stedet for å løse logistiske problemer. Topdogs oppdrag ProfLog henvendte seg til oss i Topdog fordi de trengte hjelp til å øke kundebasen. ProfLog er eksperter på logistikkløsninger, men vi i Topdog kan innhold og søkemarkedsføring . SEO er en langsiktig forpliktelse, men ProfLog ønsket en rask løsning som ville føre til flere kunder. Vårt oppdrag var derfor å utvikle en løsning som skulle oppfylle ProfLogs spesifikke ønsker og lede potensielle kunder til ProfLog. Topdogs løsning Vi hjalp ProfLog med å bygge en selgende landingsside og en White Paper med interessant innhold. I tillegg brukte vi AdWords for å lede de som trenger lagerlogistikk til ProfLog. I en White Paper må den besøkende oppgi e-postadressen sin for å få tilgang til informasjonen. På denne måten innhentet ProfLog kontaktinformasjonen til potensielle kunder og kunne kontakte dem for en dypere diskusjon. Link til landingsside prolog-pdf (4)