Consector, numera Lånekoll

Konsektor – fra bunnen til toppen av Google

Kund

Consector, numera Lånekoll, är en ledande aktör inom förmedling av lån och krediter på nätet. Genom att representera en stor gemenskap av låntagare kan man lyckas bättre i förhandlingen med banken än vad en enskild låntagare skulle göra.

Uppdrag

Uppdraget bestod i att lyfta Consectors landningssidor från en nivå nära noll till den absoluta toppen i Googles sökningar inom segmentet, som är ett av de mest värdefulla – och därmed svåraste.

Lösning

I ett SEO-samarbete med Consector ansvarade Topdog för teknik, innehåll, användarupplevelse, länkanskaffning och projektledning. Resultatet är en trafik från Google som skulle ha kostat över 20 MSEK att köpa.

Topdogs kunde

Consector, nå Lånekoll, er en lånemegler på nett med et genuint driv for å forbedre brukerens samlede lånesituasjon. En slags fagforening som med sin sentrale posisjon kan bringe låntakers sak i prisforhandlinger med bankene. Ved å samle lånene sine på ett sted og få virkelig gode lånebetingelser, kan Consectors brukere både senke rentekostnadene og minimere de totale gebyrene for sine lån og kreditter. Consector er et gründerdrevet selskap som på 6-7 år har tatt steget frem og etablert seg som en av Sveriges ledende lånemeglere.

Topdogs oppdrag

Topdogs oppdrag var å hjelpe Consector med å tiltrekke verdifull nettrafikk til deres kommersielle landingssider i lån og kreditt. Men dette segmentet er tilfeldigvis et av de vanskeligste (mest konkurransedyktige) i svenske Google. Hvis du for eksempel velger å annonsere i AdWords, kan du betale så mye som SEK 300 per klikk for trafikken . Det er derfor mye verdt for en aktør som Consector å bli sett på toppen av Googles organiske søk innenfor segmentet og få del av den omfattende «gratistrafikken» som kanaliseres den veien. En verdig utfordring!

Topdogs løsning

Å dominere søkene innenfor et av de tøffeste segmentene i svenske Google krever spisskunnskap. Det kreves også en SEO-investering som er både målrettet og langsiktig. Prosjektet må dekke alle elementene som er involvert i vellykket SEO: teknologi , innhold, brukeropplevelse og lenker. For å håndtere alle bitene utviklet Topdog først en klar strategi og prosjektplan basert på vår velprøvde SEO-prosess. Topdog tok da også ansvar for at strategien ble gjennomført etter planen. Med denne løsningen klarte Topdog å ta Consectors nettsted fra ingensteds til en organisk trafikk som ville koste over 20 millioner SEK per år hvis den ble kjøpt via Adwords.