Flygresor.se

Flygresor.se – Innholdsmarkedsføring i Google

Kund

Flygresor.se är en av Sveriges största jämförelsesajter för flygresor. Deras smarta sökfunktion samlar och jämför flygbiljetter från över 1000 flygbolag och resebyråer.

Uppdrag

Flygresor.se hade en stark närvaro i Googles resesegment. Men de ville öka sin synlighet ytterligare med sökord som berör reserelaterade ämnen, till exempel ”shopping Milano”.

Lösning

Projektet resulterade i 16 SEO-anpassade reseguider till omtyckta resmål. Topdog ansvarade för planering, teknik, design, länkar och skapandet av innehållet.

Case Content Marketing Flygresor.se

Kunde

Sammenligningssiden Flygresor.se gjør det enkelt å finne og kjøpe virkelig billige flybilletter på nett. Med deres fleksible søkefunksjon slipper brukeren å surfe på nettet, men kan i stedet sammenligne reiser fra over 1000 flyselskaper med et enkelt klikk. Hos Flygresor.se får brukeren også ta del av unike innsidetips om hvordan du kan gjøre billettene så billige som mulig. Flygresor.se er en proff på flybilletter.

Topdogs misjon

Siden 2007 har Flygresor.se gitt svensker billige flybilletter, men for å opprettholde sin posisjon som en av Sveriges mest populære sammenligningssider måtte de tilpasse seg markedet. Flygresor.se hadde allerede en topprangering for reiserelaterte kommersielle søkeord, men de ønsket å styrke sin posisjon ytterligere ved å utvide innholdet. Vårt oppdrag var å sikre at Flygresor.se ikke bare havnet på topp når brukeren var på utkikk etter reise, men også overnatting, restauranter, attraksjoner, shopping m.m.

Topdogs løsning

Reise er et tema som skaper mange muligheter for interessant innhold. Reisesegmentet er segmentet med flest søk i Google. Sammen med Flygresor.se bestemte vi oss for at vi skulle lage reiseguider med rimelige tips om spennende ting å gjøre på ulike destinasjoner. Prosjektet krevde nøye planlegging, og Topdog var ansvarlig for å bygge teknologien , design, lenker og opprettelsen av innholdet . Prosjektet resulterte i 16 omfattende reiseguider til noen av verdens mest populære reisemål, som Los Angeles , og at Flygresor.se ble rangert i sammenheng med flere tusen nye søkeord.